Blugi pentru bărbați – ce culori sunt la modă? Life style
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 519 Vizualizări

Blugi pentru bărbați – ce culori sunt la modă?

Aproape toată lumea are în dulap o pereche de blugi. Istoria acestui articol vestimentar începe în Europa, acum mai bine de 500 de ani. Dar acești pantaloni devin cu adevărat un succes abia după ce Levi Strauss începe să îi confecționeze în San Francisco. Deși multe lucruri s-au schimbat de atunci, blugii rămân un articol vestimentar la mare căutare și în zilele noastre.

Care sunt tipurile de blugi dinre care să alegi?

Blugii au evoluat odată cu vremurile și moda și-a spus cuvântul și asupra acestui articol vestimentar. Astfel că există în acest moment o sumedenie de tipuri de blugi dintre care să alegi: blugi evazați, blugi skinny, blugi superskinny, blugi slim, blugi clasici, blugi până la glezne.

În funcție de modelul ales, sunt câteva sfaturi de care poți să ții cont. Spre exemplu, blugii slim urmează conturul piciorului, astfel că îți formează o siluetă frumoasă. Asta înseamnă că îi poți purta liniștit împreună cu un tricou mulat sau cu o cămașă cu guler. Blugii skinny sunt recomandați bărbaților supli, iar unul dintre avantajele acestei perechi de blugi este că te pot face să pari mai înalt datorită formei conice de jos în sus.

Dar să spunem că ai ales un tip de blugi care îți place și ți se potrivește. Ce culoare de blugi e la modă și ce ar trebui să știi despre culorile blugilor?

Culorile la modă pentru blugii de bărbați

Să începem cu blugii gri. Fiind o culoare versatilă, deținerea unei perechi gri de blugi este la fel de importantă ca deținerea unei perechi de blugi de culori închise. Reprezintă o bună opțiune pentru ieșirile pe timp de zi.

Deținerea unei perechi de blugi negri este obligatorie în garderoba oricărui bărbat. Sunt la fel de importanți ca blugii de culoarea indigo. Sunt perfecți pentru ieșirile de seară. Întotdeauna îi poți asorta cu un tricou alb și cu o pereche de sneakerși. Dacă ești în căutarea unei perechi de sneakerși pentru blugii tăi, de aici https://modivo.ro/c/barbati/incaltaminte/sneakersi poți alege ce ți se potrivește. 

Care crezi că e cea mai versatilă culoare de blugi pentru bărbați?

Albastrul este cea mai versatilă culoare dintre culorile închise de blugi. Există modele de blugi de barbati albastri care sunt mai deschiși la culoare. E de preferat să alegeți o culoare care nu este atât de deschisă. Specialiștii recomandă purtarea unei perechi de o nuanță mai deschisă în situațiile nonformale. Pentru restul situațiilor, sunt recomandați blugii de o nuanță medie spre închisă.

Blugii indigo închis reprezintă o pereche de blugi care trebuie neapărat să își facă loc în garderoba ta. Este, de regulă, culoarea preferată pe care o achiziționează tinerii. Este o culoare care se potrivește la multe ocazii, de la situații nonformale până la întâlniri de business. Acești blugi merg de minune cu un tricou și cu o pereche de sneakerși.

Dacă ești în căutare unui look retro, atunci ar fi bine să achiziționezi o pereche de blugi barbati maro. Este o culoare care avantajează bărbații de vârstă mijlocie. Asortează-i cu un sacou și cu un tricou deschis la culoare. 

Dacă ai nevoie de o pereche de blugi strict pentru situații formale, atunci ar trebui să ai o pereche de blugi albi. Au un aspect frumos și pot fi alegerea ideală pentru multe situații. Îi poți asorta cu tricouri polo de culori aprinse.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE