Transport Local Târgu Mureș angajează conducători auto Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 503 Vizualizări

Transport Local Târgu Mureș angajează conducători auto

SC Transport Local SA Târgu Mureș selectează personal în vederea angajării pe postul de conducători auto în transport de persoane.

Potrivit unui anunț, cerințele pentru candidați sunt următoarele: permis de conducere categoria „D”, atestat profesional valabil, domiciliul în Târgu Mureș sau localități limitrofe, capacitate deplină de exercițiu și o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate.

”Cererea de angajare, Curriculum Vitae, copie după actul de studii și de calificare profesională, dovada vechimii în muncă/ profesie, eventuale recomandări, se depun de luni până vineri între orele 8.00 – 15.00, la secretariatul firmei aflat la adresa: Târgu Mureş, strada Bega nr. 2 sau prin e-mail la adresa resurseumane@transportlocal.ro. Numai candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la interviu. Societatea îşi rezervă dreptul de a testa competenţele declarate de candidaţi”, se menționează în anunț.

Informaţii suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0265-269.077, 0747-558.546.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE