Activități senzoriale pentru preșcolarii Grădiniței P.P. Nr 2 Reghin Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 182 Vizualizări

Activități senzoriale pentru preșcolarii Grădiniței P.P. Nr 2 Reghin

„Activități senzoriale pentru copii în aer liber”  este cel mai nou proiect derulat la Grădinița cu Program Prelungit Nr 2 Reghin, proiect aflat în  plină desfășurare. Inițiat de către Asociația Mărțișorul Reghin, proiectul este finanțat din fonduri nerambursabile alocate de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Reghin.

„Proiectul a început în data de 13 iunie 2022 și propune desfășurarea unor activități de dezvoltare senzorială cu preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Reghin, prin implicarea acestora în activități practice, de lectură,  motrice, logice, creative și de rezolvare a problemelor. Aceste activități au loc în aer liber, în pavilionul din parcul grădiniței și în zona de joacă senzorială amenajată în curtea grădiniței cu panouri senzoriale pe un suport metalic oferit și montat în curte, ca și contribuție în acest proiect, de SC Probicons SRL Reghin”, au declarat prof. înv. preșcolar Alina Moldoveanu și prof. înv. preșcolar Ionela Șerban, inițiatoarele proiectului.

Potrivit acestora, activitățile cu preșcolarii vor continua și în cursul anului școlar viitor.„Preșcolarii beneficiază, în cadrul acestor activități de vacanță, de panouri senzoriale pe care acasă nu le au. Bineînțeles că activitățile de dezvoltare senzorială se vor desfășura și ulterior acestui proiect, căci zilnic, în timpul anului școlar, când vremea este favorabilă, preșcolarii din cele șase grupe ale grădiniței vor desfășura, sub îndrumarea educatoarelor, activități liber-alese în zona senzorială din aer liber care acum se finalizează”, au precizat inițiatoarele proiectului.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE