Ducesa de Cornwall, Camilla, la 75 de ani Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 200 Vizualizări

Ducesa de Cornwall, Camilla, la 75 de ani

O fotografie oficială a fost dată publicităţii duminică pentru a marca împlinirea vârstei de 75 de ani de către Camilla, ducesa de Cornwall, informează DPA/PA Media.


Camilla apare relaxată şi zâmbind în fotografia dată publicităţii cu ocazia aniversării de duminică, ce urmează unei săptămâni pline pentru membra familiei regale britanice, soţia moştenitorului tronului, prinţul Charles. În imagine, viitoarea regină consoartă stă aşezată la o masă din grădină, cu o ceaşcă de ceai şi un bol cu piersici în faţă şi flori şi plante în fundal.


 Ducesa a fost invitată să editeze cel mai recent număr al revistei Country Life, iar fiul ei, criticul culinar Tom Parker Bowles, a semnat o odă închinată piersicilor, ingredientul principal al unuia dintre deserturile preferate ale mamei sale, melba. „Mama mea este o cultivatoare pasionată de piersici albe (subiectul rubricii din această lună a fost ideea ei)”, a scris Parker Bowles.


Fotografia a fost realizată luna trecută în grădinile de la Raymill, din Lacock, Wiltshire, locul în care Camilla îşi găseşte refugiul şi unde au fost cultivate piersicile din imagine.

DPA/PA Media

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE