Pantofi pentru bărbați care se potrivesc cu blugi de culoare închisă Life style
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 670 Vizualizări

Pantofi pentru bărbați care se potrivesc cu blugi de culoare închisă

Ce pantofi aleg bărbații cel mai mult pentru blugii închiși la culoare? Se dovedește că adidașii nu sunt singurele modele care se potrivesc bine cu acest tip de pantaloni. Vezi ce încălțăminte se potrivește cel mai bine cu blugii?

Pantofi pentru blugi închiși la culoare? Nu trebuie să fie întotdeauna adidași! 

Adidașii, adică pantofii cu caracter sportiv, au o croială universală care va fi aproape întotdeauna perfectă pentru stilul casual. În unele cazuri, adidașii vor arăta grozav în combinație cu un cod vestimentar de afaceri. Îi vor da nonșalanță și un aspect casual. Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că adidașii arată grozav într-un duet cu blugi pentru bărbați. 

Această combinație a dominat moda bărbaților de zeci de ani. De ce? Atât blugii, cât și modelele de pantofi bărbați sport stau la baza garderobei bărbaților. Este dificil să găsești elemente mai universale ale unei ținute de zi cu zi. Avantajul lor este și faptul că atât blugii, cât și adidașii nu se demodează niciodată. Cu siguranță sunt articole clasice care vor rămâne mereu favoritele tuturor.

Cu toate acestea, un model sport de pantofi este singura opțiune atunci când vrei să pui blugi? Absolut nu! Pantofii eleganți se vor dovedi potriviți în multe ocazii de zi cu zi. Contrar aparențelor, încălțămintea elegantă nu este rezervată doar pantalonilor de costum. 

Daca preferi zilnic un stil mai elegant, nimic nu te împiedică să porți pantofi eleganți din piele fără o ocazie anume. Combinați cu blugi, pantofii eleganți cu șireturi capătă un caracter complet nou. Stilul arată elegant, dar oferă și mult mai multă libertate. Într-o astfel de ținută transmiți un semnal că apreciezi clasicele, dar în același timp confortul și stilul sunt la fel de importante pentru tine. 

Ce pantofi poți purta cu blugii închiși la culoare?

Ce pantofi eleganți de blugi pentru bărbați vor fi cei mai buni? De fapt, poți asorta orice model de pantofi eleganți cu blugi, astfel încât aceștia să creeze un duo armonios. Cu toate acestea, blugii ceva mai închiși la culoare, care au un caracter mai domol, se potrivesc mai bine acestui tip de încălțăminte. 

Îi poți asorta cu ușurință cu pantofi clasici din piele, cu șireturi, cu talpă subțire, dar vor arăta bine și cu pantofi oxford sau derby mai eleganți. Aspectelor cărora merită să le acorzi atenție sunt culorile pantofilor. Pantofii maro sunt cu siguranță cea mai bună alegere pentru blugi. Nuanța o poți alege in funcție de compoziția cromatică a întregii ținute, însă nuanțele de maro mediu și închis vor fi întotdeauna mai sigure decât variantele tipice de maro deschis. 

Ce alți pantofi poți alege? Sezonul de toamnă se apropie, așa că trebuie neapărat să te gândești la botinele Chelsea. Sunt pantofi care ar trebui să fie în garderoba fiecărui bărbat care apreciază stilul, confortul și moda atemporală. Botinele Chelsea au un caracter universal, iar cu blugi închiși la culoare capătă un aspect cu adevărat de bun gust. Acesta este cu siguranță un model clasic de toamnă pe care merită să îl ai în garderobă. 
În funcție de efectul de styling pe care dorești să-l obții, te poți juca și cu culorile șosetelor sau cu lungimea blugilor. Dacă vrei o ținută universală, alege pantofi maro și șosete simple bleumarin cu blugi. Poți sufleca blugii sau poți alege lungimea clasică a pantalonilor. Dacă îți plac modelele și culorile, se armonizează cu stilul tău, te poți juca cu accesorii și să alegi ciorapi colorați care îți vor pune stilul in evidenta. 

Ce pantofi nu se potrivesc cu blugii? 

Ce pantofi pentru bărbați nu vor arăta bine cu blugii? Evită cu siguranță combinarea pantofilor eleganți din piele lăcuită cu orice pantaloni casual, inclusiv blugi de culoare închisă. Pantofii din piele lăcuită sunt rezervați celor mai elegante si formale ținute bărbătești, adică smoking-ul. Cu blugi, vor arăta destul de deplasați. 

Un efect asemănător se poate observa la asocierea blugilor cu mocasini, deși foarte mult depinde de modelul de mocasini și blugi. Nu există o interdicție categorică de a combina aceste două elemente, dar mocasinii vor arăta mult mai bine cu pantaloni din material textil sau chiar cu pantaloni scurți decât cu blugi clasici. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE