Misiune economică în Israel organizată de Camera de Comerț și Industrie Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 172 Vizualizări

Misiune economică în Israel organizată de Camera de Comerț și Industrie Mureș

Camera de Comerț și Industrie a județului Mureș intenționează să organizeze o misiune economică în Israel, în perioada 6-13 aprilie 2023.

Potrivit informațiilor furnizate de către Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a județului Mureș, principalul obiectiv al deplasării se va constitui în întărirea relațiilor bilaterale, schimb de informații de afaceri, promovarea produselor și serviciilor românești și a României ca destinație de interes pentru investițiile străine.

”Întâlnirile profesionale vor avea loc în localitatea Haifa. În același timp, programul deplasării va include și vizitarea Locurilor Sfinte din Ierusalim, Nazaret și Bethleem. Pachetul de servicii asigurate va include: bilet de avion Cluj Napoca – Tel Aviv, cazare în camere duble, în regim de demipensiune, transferuri între localitățile vizitate – Tel Aviv, Ierusalim, Haifa, Nazaret și Bethleem. Vă rugăm să ne comunicați, cât mai curând posibil, dacă sunteți interesați să participați la această misiune economică și ce interese profesionale aveți, pentru a le putea comunica partenerilor noștri din Israel. Confirmarea interesului de participare este foarte importantă și prin prisma necesitații de a solicita o cotație de preț pentru transport și cazare. Facem precizarea că putem obține un preț mai bun dacă grupul este mai mare și rezervările se fac din timp”, a transmis Vasile Pop, către reprezentanții mediului de afaceri mureșean.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE