Haine potrivite pentru timp liber Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 113 Vizualizări

Haine potrivite pentru timp liber

Chiar dacă ieși cu prietenii sau mergi să faci sport, nu trebuie să arăți neglijent. E bine să ai la îndemână câteva ținute, mai ales dacă faci asta după ce mergi la birou și ești în grabă. Iată câteva idei care să îți aducă inspirație:

La alergat

Mizează pe haine în care să te simți foarte comod, dar care sunt în același timp ușoare, pentru a-ți permite să te miști cu lejeritate. Alege tricouri din materiale special create pentru a se usca foarte repede, care absorb transpirația și care chiar au fibre cu efect antibacterian. Completează-ți ținuta cu o pereche de colanți sau un trening așa cum poți găsi pe Fashion Days. Nu în ultimul rând, ai nevoie de o pereche de pantofi sport care să-ți susțină gleznele, dar și coloana vertebrală. Verifică să aibă talpa flexibilă și ușoară, aderentă, dar în același timp groasă. Pantofii nu trebuie să fie nici prea mari, astfel încât să îți scape din picioare, dar nici prea mici, pentru a nu te bate. Dacă te jenează cât de puțin, fie din cauza cusăturilor sau dacă au un material mai rigid, mai bine renunță la ei în favoarea unei perechi în care să te simți excelent. Pentru că picioarele se pot umfla până seara, ideal este să fie cu jumătate de număr mai mari. Mai ai doar să-ți strângi părul într-o coadă, să adaugi o șapcă, niște căști pentru a asculta muzica preferată și să iei cu tine o sticlă de apă să te hidratezi.

Cu prietenii

După birou, nimic nu se compară cu o întâlnire relaxantă și amuzantă cu prietenii dragi ție, mai ales dacă nu i-ai mai văzut de ceva vreme. Chiar dacă este vorba despre o ieșire informală, modul în care arăți te va face să te simți bine în pielea ta. Alege haine cool, în culori puternice, care să te reprezinte și care se potrivesc tipologiei tale de corp. Cel mai la îndemână outfit și cel mai lejer este  cel format din tricou, o pereche de jeanși și teniși sau pantofi sport fashion, cu talpa mai groasă. Pentru o notă cool, adaugă un palton de dama din lână, dar poate fi și din blană ecologică cu animal print sau din piele. Nu greșești nici dacă optezi pentru un sacou oversized, cu umerii structurați. Dacă vrei să îți pui în evidență feminitatea, poți opta pentru o fustă sau o rochie mini dintr-un material diafan, iar în picioare să te folosești de o pereche de cizme înalte sau bocanci tip motociclist. În privința machiajului nu trebuie să exagerezi. Orientează-te către unul de tip „cat eyes“ și un păr lipit de cap, inspirat din faimosul „wet look“. Pentru unghii alege modele îndrăznețe și chiar le poți decora cu pietre sau perle.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE