Workshop-uri pentru dezvoltarea EQ-ului la copii Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

Workshop-uri pentru dezvoltarea EQ-ului la copii

EQ-ul este acronimul pentru Emotional Quotient, care tradus în limba română ar însemna inteligență emoțională. Aceasta este extrem de importantă și poate juca adesea un rol esențial în activitățile și interacțiunile de zi cu zi. Este important de asemenea, ca formarea și creșterea unui copil să fie acompaniate de modul în care acesta învață să „jongleze” emoțiile sale.

Astfel, Biblioteca Județeană Mureș împreună cu Asociația Start Restart organizează pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 13 ani, dar și pentriu părinții acestora, Academia de Dezvoltare a Inteligenței Emoționale. Astfel, pe parcursul a 5 săptămâni, începând din data de 16.11.2022, vor avea loc în fiecare miercuri între orele 16.30-17.30, o serie de workshop-uri menite să dezvolte controlul emoțiilor, dar și abilitatea copiilor de a le înțelege și a le folosi în moduri pozitive, începând de la autocunoaștere, recunoașterea emoțiilor, relațiile sociale și altele.

Locația în care se vor desfășura întalnirile este la Cuibul Democrației, pe strada Primăriei, numărul 2, intrându-se pe la American Corner.

Pentru înregistrare este nevoie de fișe de înscriere completate de părinți. Acestea sunt disponibile la Biblioteca Copiilor sau la cerere prin Whatsapp, la numărul de telefon 0770668028. Participarea este gratuită și se face pe baza permisului de bibliotecă al copilului. Acesta poate fi eliberat la fața locului, dacă doritorul nu deține unul.

I.M.

Sursa foto: Depositphotos.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE