Istoria și evoluția caselor de pariuri Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 114 Vizualizări

Istoria și evoluția caselor de pariuri

În ultimii ani, industria de gambling și pariuri a cunoscut o creștere accelerată. Tindem să credem că noțiunile de ”case de pariuri” și ”jocuri de cazinou” au apărut recent, dar nu este deloc adevărat. Primele înregistrări ale jocurilor de noroc datează din China antică, în jurul anului 2300 înainte de Hristos.

În acele vremuri nu jucau la pariuri sportive sau la poker, blackjack, dar au existat alte jocuri de noroc. De atunci și până în prezent, industria a evoluat și s-a schimbat fundamental.

În România, există diverse case de pariuri foarte bune, care au fost licențiate în România în 2017, pe baza îndeplinirii criteriilor de licențiere stabilite de ONJN, iar după cinci ani acestea continuă să fie în topul preferințelor jucătorilor, lucru dovedit de recenziile, analizele și clasamentele realizate de site-urile de recenzii. Profitați de cod promo Betano și încercați-vă norocul la pariuri sportive.

Dacă analizăm evoluția caselor de pariuri din România, în ultimii 20 de ani, putem vedea o ușoară scădere după demararea procesului de licențiere, dar astfel această industrie a devenit mult mai sigură. Pe lângă aceste aspecte, a crescut oferta evenimentelor și meciurilor sportive pe care se poate paria, inclusiv în mediul online.

Aceste case de pariuri folosesc sisteme matematice și statistici pentru stabilirea și evoluția cotelor pe respectivele evenimente sportive sau meciuri, apoi acceptă pariuri în funcție de aceste cote. După meciuri și evenimente, în funcție de rezultate, casele de pariuri vor face ceea ce este necesar în consecință.

La nivel global, încă din 1845 și până azi, casele de pariuri au trecut prin diferite transformări, ritmul lor fiind dat și de legile stabilite de diferite entități de control. Abia în 1960 am putut vedea primele case de pariuri adoptate în urma unor legi ce ținteau industria de gambling.

În România, abia din 2013 putem vorbi de o legalizare a caselor de pariuri și cazinouri, odată cu înființarea ONJN și adoptarea primelor pachete legislative.

În prezent, casele de pariuri licențiate sunt obligate să îndeplinească o serie de criterii, sfaturi și recomandări emise de autoritatea de control. Pentru asta, au înglobat tehnologii moderne de securitate, dar și pentru stabilirea cotelor.

Important ca totul să se desfășoare într-un cadru legal, iar jucătorii să o facă într-o formă responsabilă și cumpătată.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE