UPDATE. FOTO – Incendiu la o fabrică din Reghin, pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6414 Vizualizări

UPDATE. FOTO – Incendiu la o fabrică din Reghin, pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină marți, 17 ianuarie 2023, în jurul orei 19.15, la un incendiu izbucnit la o fabrică din localitate, aflată pe strada Ierbușului.

Potrivit informațiilor preliminare furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, incendiul se desfășoară pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați.

Vom reveni.

UPDATE 1:

”La fața locului s-au deplasat 39 de cadre militare: 5 ofițeri, 2 maiștri militari, 32 de subofițeri și 7 pompieri voluntari. Mijloacele de intervenție alocate la fața locului  sunt: 5 ASAS, 2 ACI cu cisternă, 1 ambulanță B2, 1 SVSU Rușii Munți, 1 SPSU Kastamonu, 2 APIC, 1 ASCM S42 și Suport Logistic. În momentul de față incendiul este localizat, la sosirea forțelor de intervenție, acesta se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, cu pericol de propagare la clădirile învecinate. În momentul de față, pompierii militari intervin pentru căutarea focarelor ascunse și pentru lichidarea acestuia. Din fericire nu sunt victime. Intervenția este în dinamică”, a informat, la ora 20.38, aceeași sursă.

UPDATE 2:

„Incendiul din municipiul Reghin este lichidat”, a informat, la ora 22.42, sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE