Ghid pentru incepatori: cum sa pariezi responsabil Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 174 Vizualizări

Ghid pentru incepatori: cum sa pariezi responsabil

Pentru incepatori, pariurile sportive pot fi o imensa provocare. Asta deoarece reprezinta o lume complet necunoscuta pentru ei, asa ca pot sa cada foarte usor in numeroasele capcane existente.

Pentru incepatorii din lumea pariorilor sportive am decis redactarea acestui articol. Mai precis, in randurile urmatoare ne propunem sa oferim mai multe sfaturi despre cum sa pariezi responsabil.

Daca iti doresti sa afli ce presupune un stil de pariere responsabil si mai ales sa descoperi cum ai putea paria si tu la fel, atunci ai ajuns la locul potrivit. Iata tot ce trebuie sa stii pe subiectul pariurilor responsabil:

Ce inseamna joc responsabil?

Inainte de toate, sa vorbim putin despre ce inseamna un stil de joc responsabil.

Pariurile sportive reprezinta o problema pentru foarte multe persoane, care au devenit dependente de aceasta activitate. Prin urmare, au ajuns sa piarda mai multi bani decat isi permit in mod real, ceea ce le-a dat viata peste cap.

Nu iti doresti ca pariurile sportive sa devina un viciu, nu-i asa? Prin urmare, este recomandata responsabilitatea! Aceasta implica o serie de masuri despre care vom vorbi in randurile imediat urmatoare.

Iata ghidul nostru care te va ajuta sa fii mai responsabil.

Pariaza la agentii autorizate

Este esential sa pariezi doar la agentiile autorizate. Asta deoarece acestea te vor ajuta sa pariezi mai responsabil, prin masurile impuse in acest sens. ONJN obliga casele de pariuri sa implementeze astfel de masuri care ajuta pariorii sa fie mai responsabili.

O astfel de agentie este si Betano. Iar daca vei citi opinii si pareri Betano, vei descoperi ca avem dreptate. Pariorii sunt foarte multumiti de setarile si optiunile care ii ajuta sa fie responsabili, ceea ce ii determina sa recomande Betano ca fiind una dintre cele mai bune case de pariuri pentru jucatorii responsabili. Ai putea alege si tu sa pariezi la aceasta agentie, deoarece exista suficiente motive.

Gandeste-te la suma pe care o pariezi

La fel de important este sa gandesti un buget pentru activitatea de pariuri sportive. Alege o suma de bani pe care o poti pierde fara sa-ti para rau. Pierderea bugetului pentru pariuri nu ar trebui sa cauzeze nervi, stres sau frustrare, ci trebuie privita cu indiferenta. Prin urmare, intelegem ca suma de bani nu ar trebui sa fie foarte mare.

Sa fii responsabil la pariuri implica mizarea folosind sume de bani accesibile, pe care nu vei regreta foarte mult daca le vei pierde. Prin urmare, gandeste-te la un buget cat mai potrivit in functie de veniturile pe care le obtii.

Documenteaza-te

Nu te baza doar pe noroc, deoarece mai mult vei pierde decat vei castiga. Iar asta probabil ca nu iti doresti, nu-i asa? Daca vrei sa fii responsabil la pariuri, atunci trebuie sa te folosesti cat mai mult de informatiile si statisticile disponibile in mediul online.

Invata cat mai mult despre sportul si echipa pe care vrei sa pariezi, iar asa vei putea alege cele mai inspirate pariuri, cu sanse de castig cat mai bune.

Pariaza doar cand esti bine

Nu paria cand esti nervos, stresat, obosit sau chiar sub influenta alcoolului sau a altor substante. Asta deoarece puterea de concentrare este mult mai scazuta in astfel de momente, asa ca si pariurile pe care le vei juca vor fi bazate mai mult pe instinct si mai putin pe logica si documentare.

Recomandarea noastra este sa pariezi doar in momentele in care te simti bine si mai ales concentrat. Doar astfel poti lua decizii inspirate, pe care sa nu le regreti mai tarziu.

Pierderile sunt imposibil de recuperat

Nu uita acest lucru! Este aproape imposibil sa iti recuperezi pierderile, iar incercarea de a face asta nu iti va aduce decat mai multe probleme. Ti le doresti? Probabil ca nu. Asa ca renunta pur si simplu la ideea de a-ti recupera pierderile. Astfel vei evita sa pierzi sume mai mari de bani decat pierderea initiala, ceea ce inseamna un cerc vicios pe care sigur vrei sa il eviti.

Timpul este prieten si dusman

La pariuri, timpul iti poate fi atat prieten, cat si dusman. Totul depinde de tine. Daca vei petrece prea mult timp pariind, cel mai probabil ca timpul iti va deveni dusman. Asta deoarece vei pierde mai multi bani decat ti-ai dori, iar cu cat vei paria mai mult, cu atat capacitatea de concentrare iti va fi afectata. Nimic bun nu poate iesi din asta.

De aceea exista avertismente care te atentioneaza ca ai petrecut prea mult timp pariind. Ar trebui sa le folosesti si tu.

Daca agentia la care pariezi nu iti ofera aceasta optiune, atunci poti folosi alarma de pe telefon. Va functiona la fel de bine. Gandeste un timp limita pentru pariuri iar mai apoi respecta cu strictete acest timp.

Acestea sunt, asadar, cele mai importante sfaturi pe care ti le putem oferi pentru un stil de joc responsabil. Aplica sfaturile noastre si vei avea doar de castigat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE