Adunare a acționarilor la Kastamonu România Reghin Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2964 Vizualizări

Adunare a acționarilor la Kastamonu România Reghin

Consiliul de Administrație al SC Kastamonu România SA Reghin convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor pentru data de 10 mai 2023, ora 10.00, la sediul din Reghin, strada Ierbuș nr. 37.
Potrivit convocatorului, ordinea de zi conține subiecte precum prezentarea raportului administratorilor privind exercițiul financiar 2022, prezentarea raportului auditorului financiar privind exercițiul financiar 2022, prezentarea și aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2023, a programului de investiții pentru același an, precum și alegerea/ numirea auditorului financiar al societății și stabilirea remunerației acestuia.
”În cazul neîndeplinirii condițiilor statutare de cvorum, următoarea Adunare Generală este convocată pentru data de 11 mai 2023, la aceeași oră, la sediul societății din Reghin, strada Ierbuș nr. 37, județul Mureș. Pot participa și vota la Adunarea Generală Ordinară acționarii înregistrați în Registrul Acționarilor Kastamonu România SA la data de 10 aprilie 2023, dată de referință”, se precizează în convocator.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE