FOTO: „Ziua Încrederii”, sărbătoarea de suflet a Școlii Gimnaziale Petelea Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 347 Vizualizări

FOTO: „Ziua Încrederii”, sărbătoarea de suflet a Școlii Gimnaziale Petelea

Unul din proiectele de suflet ale Școlii Gimnaziale Petelea este cel legat de „Ziua Încrederii”. Sărbătoarea este marcată în toate școlile din cadrul Proiectului național ”Școala Încrederii”, proiect care își propune dezvoltarea unor comunități școlare unde colaborarea, respectul, bunătatea, progresul, calitatea academică și starea de bine sunt bazele dezvoltării lor și formarea unor viitori lideri.

Activitățile au debutat prin derularea ”Cupei Încrederii” la fotbal – Ediția a III-a, competiție desfășurată vineri, 10 mai 2024 la care au participat 7 echipe ciclul gimnazial și 6 echipe ciclul primar din județ.

„Multumim școlilor partenere, echipelor de fotbal și profesorilor implicați. Mulțumim partenerilor care ne-au pus la dispoziție baza sportivă ”Metalul” din Reghin pentru defășurarea competiției. Mulțumim Editurii Edu care ne-a sponsorizat cu medaliile oferite tuturor elevilor participanți. Felicitări tuturor celor care ne-au sprijinit în buna desfășurare a competiției, profesorilor însoțitori care s-au implicat în arbitrajul corect al meciurilor. Mulțumesc colegilor profesori de sport Moldovan Marian pentru coordonarea competiției și pregătirea echipei de fotbal nivel gimnazial care a ocupat locul a III – lea și prof. Samuel Dinu pentru pregătirea echipei de fotbal nivel primar care a obținut mențiune reperezintă cu mândrie Școala Gimnazială Petelea. Nu în ultimul rând mulțumesc tuturor colegilor din școală care au sprijinit buna derulare a competiției”, ne-a declarat prof. Carmen Nicoară, directoarea Școlii Gimnaziale Petelea.

Picnicul Încrederii

Parte componentă în cadrul proiectului „Școala Încrederii” o reprezenită apropierea dintre școală și părinți, lucru concretizat în cursul zilei de luni, 13 mai cu prilejul unui picnic găzduit de curtea școlii din Petelea.

„O comunitate școlară puternică este rezultatul sinergiei între Școală – Elevi – Părinți. De „Ziua Încrederii” ne-am dorit să fim împreună, profesori, elevi, părinți la școală pentru a crește relațiile dintre noi, părinții fiind invitați la un picnic în curtea școlii. A fost o activitate reușită, copii s-au bucurat iar părinții au fost plăcut impresionați de această invitație: ”doamna așa ceva nu a mai fost la noi”, ”mai dorim să facem astfel de întâlniri”, ” doamna când am fost noi elevi nu s-a făcut așa ceva”, „ ne bucurăm că acum se fac astfel de activități frumoase cu elevii și părinții”. Pe această cale mulțumesc tuturor părinților care au fost alături de noi și îi felicit pentru implicarea deosebită. Îi mai așteptăm la noi să celebrăm împreună „Ziua Încrederii”. Au fost pur și simplu minunați”, a precizat Carmen Nicoară.

În aceeași zi a avut loc festivitatea de premiere a elevilor participanți la Concursul ”Școala Încrederii – Școala viitorului” la care au participat peste 300 de elevi din județul Mureș și din Județele Alba și Sibiu.

„Felicitări tuturor participanților elevi și profesori coordonatori, le suntem recunoscători pentru că au fost alături de noi. Elevii și profesorii au avut parte de o surpriză: o reprezentație de dans a echipei de dansuri moderne a școlii noastre conduse de prof. Adina Inta și a echipei de dansuri moderne de la Clubul Copiiilor Reghin. A fost un moment deosebit pentru noi. La finalul zilei am primit vizita echipelor de fotbal fete și de băieți de la partenerii noștri din cadrul Școlii Încrederii pentru a celebra al treilea an consecutiv impreună ”Ziua Încrederii”, a subliniat Carmen Nicoară.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari



Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE