Claudiu Voiculeț revine la ASA! FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 195 Vizualizări

Claudiu Voiculeț revine la ASA!

voiculetMijlocașul Claudiu Voiculeț și-a reziliat zilele trecute contractul cu CFR Cluj și a revenit la ASA Târgu Mureș. Mijlocașul de 30 de ani a jucat la actuala vicecampioană un an și jumătate, venind mai întâi sub formă de împrumut tot de la CFR Cluj, când mureșenii se aflau în liga secundă. A promovat cu aceasta în vara anului trecut în Liga I și a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători.
Voiculeţ a jucat în 12 partide din turul ediției trecute, dar în una singură de 90 minute, relațiile cu tehnicienii nefiind cele mai bune. Cu Ciobotariu pe bancă, a avut 15 prezenţe în retur și a înscris un gol deosebit de important, atunci când mureșenii mai aveau șanse de a obține titlul, cel al victoriei cu Petrolul Ploiești din etapa a XXXII-a. A lispit de două ori, pentru cumul de cartonașe galbene. A totalizat la ASA 43 de prezențe și a înscris doar de două ori, dar a fost unul dintre cei mai utili jucători ai echipei, fiind regretat la despărțirea din vară.

Voiculeț: „Revin cu plăcere la ASA”

După ce ASA a ratat titlul, mijlocașul originar din Dâmbovița s-a întors de pe Mureș pe Someș, sperând la rezolvarea litigiului cauzat de restanțele financiare cu gruparea din Gruia. „Mi-aş fi dorit să rămân. Am muncit un an şi jumătate la ASA şi am reuşit o performanţă importantă. Chiar voiam să joc în cupele europene cu ei, dar în România nu ştii ce se întâmplă de pe o zi pe alta”, declara acesta la despărțire. Lipsa lui s-a simțit, el devenind pentru o perioadă principalul coordonator de la mijlocul terenului, capitol la care mureșenii au suferit în acest tur. Odată pierzând procesul cu clujenii, și-a reziliat contractul și a devenit liber.
În acest campionat, Voiculeț a jucat în cele 13 etape ale turului de 10 ori pentru CFR, dar a apărut ca titular numai de 3 ori. Dintre partidele în care a jucat chiar 90 de minute a fost recentul meci cu ASA de la Târg-Mureș, de acum nici două săptămâni, încheiat 0-0. Deși apăruse în diverse surse știrea că prima sa opțiune era ACS Poli Timișoara, acesta a negat acest lucru. „Mai auzisem înainte din unele surse că m-aș fi înțeles cu Petrolul. Nici nu s-a pus problema să plec la Timișoara sau în altă parte. Devenind liber de contract, am fost contactat de Claudiu Maior, prima și singura ofertă și m-am decis imediat să mă întorc la ASA. Am avut aici o colaborare bună cu toată lumea, rezultate la fel. M-am simțit bine și cred că peste tot unde am jucat am fost apreciat, cu excepția CFR-ului”, a declarat în exclusivitate mijlocașul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE