Minor tâlhărit în drum spre casă Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 204 Vizualizări

Minor tâlhărit în drum spre casă

 

Un bărbat de 25 de ani este cercetat de polițiștii mureșeni după ce ar fi furat un telefon mobil. Paguba a fost recuperată în urma identificării acestuia de către victimă.

În ziua de 5 decembrie, Poliția Municipiului Tîrgu Mureș a fost chemată pe str. Pandurilor, unde o persoană a fost agresată fizic, după care i-a fost sustras telefonul mobil. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a identificat victima, un minor, de 12 ani.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, din cercetări a reieşit că victima, în timp ce mergea spre casă, a fost oprită de către un tânăr, care după ce i-a smuls telefonul mobil din mână și l-a lovit cu pumnul la nivelul feței.

În urma verificărilor efectuate în zonă de către un poliţist de ordine publică şi un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Mureș s-a reușit identificarea făptuitorului, la intrarea în cartierul Valea Rece, din Tîrgu Mureş.

Tânărul, de 25 de ani,  a fost recunoscut de către persoana vătămată, iar ulterior a fost recuperat și telefonul mobil sustras.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată cu tânărul, de 25 de ani, în stare de reţinere pentru 24 de ore.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE