Autorii crimelor din decembrie și ianuarie, trimiși în judecată Justitie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4736 Vizualizări

Autorii crimelor din decembrie și ianuarie, trimiși în judecată

Autorul crimei împotriva medicului anestezist Benedek Orsolya, B. Szabolcs Barna, și cel care a ucis-o mortal pe Szabo-Gyarfas Emese, S. I. Marton, au fost trimiși în judecată la Secția Penală a Tribunalului Mureș, în dosarele 1072/102/2017, respectiv 1073/102/2017. Ambele dosare se află în etapa camerei preliminare și în amândouă, pentru data de mâine, a fost fixat termen de judecată pentru verificarea legalității și temeiniciei măsurii arestării preventive dispuse în cauză față de inculpați. 

Medicul anestezist Benedek Orsolya și-a pierdut viața în mod tragic, la vârsta de doar 32 de ani, în aceeași seară în care a fost văzută pentru ultima dată. Era în 11 decembrie 2016. Șase zile, familia sa a sperat că aceasta va reveni acasă, însă sâmbătă, 17 decembrie, corpul său neînsuflețit a fost găsit într-un cămin de apă, în curtea unei case din localitatea Corunca și unde îl urmase pe cel care avea să îi răpească viața și în care avusese încredere.

site

Despre cazul uciderii medicului, am mai scris aici

Foto 1 Emese

Emese, o tânără de 28 de ani, a fost împușcată mortal în 22 ianuarie 2017 în barul Loren’s din cartierul Unirii, unde muncea. Din păcate, tânăra transportată de urgență la UPU nu a mai putut fi salvată. Arma utilizată a fost o armă de vânătoare cu alice, deținută ilegal de agresor, anchetatorii stabilind că acesta nu deținea permis de port-armă.

Foto 2
Despre drama lui Emese puteți citi aici.

Atât S. Szabolcs Barna, cât și S.I. Marton se află în arestul preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș. B. Szabolcs Barna este inculpat pentru omor și profanare de cadavre sau morminte, în timp ce S. Imre Marton pentru omor calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, tulburarea liniștii și ordinii publice. (L.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE