Share

Home / Business / Întâlnire de informare la Târgu Mureș Start-up@Centru

Întâlnire de informare la Târgu Mureș Start-up@Centru

În data de 12 martie, de la ora 17:00, se va desfășura la sediul InnoWork, pe Tamas Erno, nr.1, o sesiune de informare cu privire la pașii necesari demarării unei afaceri cu fonduri europene în regiunea Centru și beneficierea de oportunitățile oferite de proiectul Start-up@CENTRU. Proiectul se adresează persoanelor fizice care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) și care doresc să înființeze o afacere în această regiune.

Se vor organiza cursuri de antreprenoriat pentru 396 de persoane și în perioada imediat următoare vor fi selectate 48 de persoane pentru a obține finanțare nerambursabilă de 169.270 lei pentru înființarea și dezvoltarea afacerii propuse.

Veți putea afla ce condiții trebuie îndeplinite pentru înscriere, pentru a participa la cursurile de formare antreprenorială, ce fel de afaceri pot primi finanțare și ce alte oportunități sunt oferite.

Participarea este gratuită, încă locurile limitate. Înscrierile se pot face aici.

Elena POLEARUȘ

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Doliu în colectivul Azomureş

Unul dintre cei mai apreciaţi profesionişti care şi-au desfăşurat activitatea pe platforma Azomureş din Târgu-Mureş, …

Share
Share