Infracțiuni rutiere în weekend Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 141 Vizualizări

Infracțiuni rutiere în weekend

Conform unui comunicat trimis de Poliția Română, în 7 septembrie, polițiștii din Ghindari au oprit în trafic pe DN 13A un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani din Târgu-Mureş care avea permisul de conducere reţinut, în urma săvârşirii unei alte abateri la regimul rutier. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În 8 septembrie, polițiștii din Târgu-Mureș au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani din localitate căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit că bărbatul are permisul de conducere reţinut, în urma săvârşirii unei alte abateri la regimul rutier. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot în 8 septembrie, polițiștii din Ghindari au oprit în trafic pe raza localităţii Fântânele un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din localitatea Crăciuneşti care avea o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

În 9 septembrie, polițiștii din Luduş au oprit în trafic un moped condus de un tânăr de 21 de ani din comuna Bogata. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul pe care îl conducea  nu este înmatriculat sau înregistrat. Momentan se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În 9 septembrie, polițiștii din Râciu au oprit în trafic pe raza localităţii Curteni un ATV condus de un bărbat de 41 de ani din comuna Sîntana de Mureş, constatându-se faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV-ul pe care îl conducea  nu este înmatriculat sau înregistrat. Momentan se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE