FOTO: CSU Medicina câştigă în cinci seturi duelul pentru locul IV CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 74 Vizualizări

FOTO: CSU Medicina câştigă în cinci seturi duelul pentru locul IV

Partida din etapa a XVII-a a Dizivziei A1 la volei feminin dintre CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş şi CSM Târgovişte disputată sâmbătă în sala „Anton Pongracz” din cadrul complexului UMF din Târgu-Mureş s-a încheiat cu o victorie muncită a gazdelor, care s-au impus în cinci seturi: 3-2 (25-23, 18-25, 16-25, 25-20, 15-10). Aflate pe locul IV al clasamentului, cu 7 puncte avans faţă de adversara de sâmbătă, mureşencele puteau obţine un avantaj decisiv pentru finalul campionatului faţă de nou promovata echipă dâmboviţeană. Miza nu era chiar atât de mare, dar întâlnirea de sâmbătă prefaţa mai degrabă un foarte posibil duel între cele două pentru accederea în semifinalele campionatului. În acel duel, locul IV poate oferi ocupantei avantajul terenului propriu în primul tur al play off-ului. Jocul a început cu un set echilibrat, în care mureşencele au reuşit să se impună la limită.

Căderea gazdelor a dat emoţii

Au urmat două seturi în care mureşencele au fost de nerecunoscut, în special în al doilea, deşi rezultatul a fost superior faţă de setul trei, în care au cedat spre final. Cu un punct asigurat, târgoviştencele aveau şansa de a obţine trei, care le apropiau la patru de mureşence. Setul căpăta în aceste condiţii o importanţă sporită, mai ales că pentru CSU Medicina urmează două deplasări foarte grele, la Volei Alba Blaj şi Dinamo Bucureşti. Mureşencele au reuşit să practice un joc mai exact, cu un blocaj unde a excelat Lupu, secondată pe rând de Radu, Trică, Iancu, sau Tsvetanova, care a reuşit şi să „îngroape” câteva mingi în terenul advers în momente importante. Incomparabil jocul practicat de gazde în acest set, adjudecat fără prea multe emoţii. Cu câte un punct asigurat, cele două formaţii au luptat pentru punctul suplimentar obţinut în caz de victorie, care nu mai putea schimba însă prea multe. Elevele lui Atanas Petrov au jucat de la început mai concentrat şi s-au desprins la patru puncte din start, după care s-au distanţat şi au obţinut o revanşă la acelaşi scor cu care au pierdut partida din tur. Între cele două sunt acum 8 puncte, dar se anunţă un duel deschis oricărui rezultat în lupta pentru ocuparea unul loc în primele patru.

CSU Medicina a aliniat formaţia: Alexandra Trică, Irina Radu, Roxana Iancu, Tatiana Lupu, Gabriela Tsvetanova, Iulija Popova, Camila Gomez-libero, Florentina Ivanciu, Alexandra Pintea, Mihaela Ozun.

Foto: Miruna OBRAZ

[zizigallery id=1092]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE