Zi de sărbătoare la E.ON Gaz România Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

Zi de sărbătoare la E.ON Gaz România

4797_eon.gifActualul E.ON Gaz România, fostul Ditrigaz Nord, se află astăzi în sărbătoare. Bazele companiei au fost puse în anul 1975, iar societatea a primit denumirea de Distrigaz în 2000, în urma unei Hotărâri de Guvern.

În baza unei Hotărâri de Guvern emisă în anul 2000, Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz se reorganizează în funcţie de activităţile pe care le prestează, rezultând astfel Distrigaz Nord. Compania este preluată din iunie anul trecut de către concernul german E.ON Gaz, una din cele mai importante companii care activează în domeniu, în lume. Din aprilie 2006, compania poartă numele E.ON Gaz România.
Conducerea companiei estimează o evoluţie pozitivă din punct de vedere financiar, pentru anul în curs şi pentru anii următori. E.ON Gaz România a realizat în anul 2005 o cifră de afaceri de 2.095 milioane de lei noi. "Ne aşteptăm la îmbunătăţirea considerabilă şi necesară a indicilor financiari importanţi în 2006", arată Adela Boţan, şef comunicare externă în cadrul E.ON Gaz România.
Distrigaz Nord (actualul E.On Gaz) a distribuit în 2005 circa 4 miliarde de metri cubi de gaz, peste 60 la sută din cantitate fiind alocată agenţilor economici. Numărul clienţilor Distrigaz anul trecut a fost de peste 1,2 milioane, în 20 de judeţe. Reţeaua de distribuţie a companiei depăşea la sfârşitul anului trecut 17.600 de kilometri pătraţi, iar numărul angajaţilor a fost de circa 8.600.
Volumul investiţiilor realizate în anul 2005, totalizează în jur de 97 milioane RON, din care mai mult de 50 la sută au fost cheltuite pentru înlocuirile de conducte şi branşamente.

Laurenţiu PARNICĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE