Facturi noi pentru energie Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Facturi noi pentru energie

3013_capFacturi.gif
În cadrul programului de modernizare Filiala Electrica Transilvania Sud va implementa un nou sistem de facturare. În perioada 1-5 februarie toate casieriile vor fi închise. Începând cu 6 februarie, noul sistem de gestiune al clienţilor va fi operabil. Clienţii Electrica vor putea achita facturile şi la oficiile poştale.

Electrica Transilvania Sud modernizează sistemul de gestiune comercială pentru clienţii săi. Astfel, în contextul unui amplu program de modernizare, Filiala Electrica Transilvania Sud implementează un nou sistem de citire, facturare şi încasare a energiei electrice. Potrivit conducerii mureşene a companiei, sistemul va aduce o îmbunătăţire substanţială a calităţii serviciilor oferite clienţilor societăţii Electrica, în primul rând prin modernizarea şi diversificarea activităţii de citire-facturare şi încasare a consumurilor de energie electrică, dar şi prin crearea unor baze de date pe care sucursalele Electrica le vor avea la dispoziţie pentru a răspunde mult mai eficient şi operativ solicitărilor.
Sistem îmbunătăţit
Noul sistem constă în facturarea şi încasarea lunară a energiei electrice, în baza unui consum estimat de client la încheierea contractului. În cazul în care, clientul a plătit mai mult decât a consumat, Electrica fie îi va restitui contravaloarea diferenţei, fie va diminua valoarea facturii următoare. Printre modalităţile de plată s-a introdus plata la oricare dintre oficiile poştale, iar în viitor clienţii vor putea opta pentru plata prin internet, cu card prin POS şi în numerar prin Easy Payments. Cel mai important avantaj al noului sistem prezentat de Electrica îl reprezintă diversificarea modalităţilor de plată a facturii, clientul alegând varianta de plată cea mai avantajoasă indiferent de adresa locului de consum. În plus, noile facturi de energie vor avea o formă mai explicită.
Program special
Pentru implementarea acestui sistem, în perioada 21-31 ianuarie 2006, la oficiile comerciale-clienţi casnici, ale Electrica din judeţul Mureş se vor efectua doar operaţiuni de încasare a facturilor la energie electrică. Între 1 şi 5 februarie toate casieriile Electrica din judeţul Mureş vor fi închise, iar începând din 6 februarie 2006, oficiile comerciale, inclusiv casieriiile Electrica vor intra în program normal de lucuru şi se vor relua toate operaţiunile. "Solicitările vor putea fi rezolvate mai uşor la orice serviciu comercial. Suntem în negocieri cu o firmă care va instala automate de citire pentru codurile de bare de pe facturi în perspectiva acestui an. Noul sistem aduce creşterea calităţii serviciului prestat şi reducerea costurilor de furnizare", a declarat directorul filialei mureşene a Electrica, Ovidiu Georgescu.

Ionuţ OPREA
ionut@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE