Fără drumuri blocate Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 87 Vizualizări

Fără drumuri blocate

În judeţul Mureş, Direcţia de Drumuri Judeţene a intervenit doar în localitaţile Ibăneşti, Lăpuşna, Reghin şi Sovata, unde ninge abundent, însă nu se înregistrează probleme deosebite privind traficul rutier.
"Şi cetăţenii şi primarul ar trebui să se mobilizeze şi să intervină acolo unde pot", ni s-a comunicat de la Drumurile Judeţene. Şi pe drumurile naţionale s-a acţionat prompt. În cursul dimineţii, în zona Sălard au căzut trei copaci pe şosea, însă au fost îndepărtaţi de echipele de intervenţie.
În municipiul Târgu Mureş a nins toată noaptea. Utilajele de deszăpăzire acţionează încă de la primele ore ale dimineţii. "Eu personal sunt pe un tractoraş şi umblu prin tot oraşul. Acţionăm cu 10 utilaje de deszăpezire, îndepărtăm zăpadă şi aruncăm antiderapant. Acolo unde este nevoie suplimentăm cantitatea de sare. Nu a fost niciun accident, dar normal că se circulă mai greu, în condiţii de iarnă", a declarat Sorin Ţerbea, patronul societăţii Salubriserv. În judeţul Mureş, în zonele montane, stratul de zăpadă a depăşit 35 de centimetri şi ninge continuu. Pe alocuri vântul viscoleşte zăpadă. (NewsIn)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE