Praktiker cu oferte practice Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 83 Vizualizări

Praktiker cu oferte practice

Parchetul laminat HDF 6 mm Click 2 Click, montare fără adeziv, fiind folosit pentru trafic domestic intens şi comercial moderat, cu décor din stejar, nuc, fag, cireş, are preţul de 19,49 lei.

Capacul carosabil cu capacitate maximă 12,5 tone, ramă completă, balama antifurt, costă 149,90 lei.

Colecţia Yasemin alcătuită din întrerupător, comutator, priză simplă sau dublă, variator, se oferă la pachetul profesional de 12 bucăţi pe produs numai la întrerupător, comutator şi prize, costul fiind de 3,49 lei, cu o garanţie de 5 ani.

Cabina cu hidromasaj, alcătuită din 6 duze cu reglare direcţie jet, baterie duş cu furtun şi dispersor mobil, dispersor duş central pe plafon, sticlă securizată, cădiţă duş cu sifon costă la Praktiker 1199,90 lei.

Sistemul de alarmă fără fir, conţinând şuruburi şi benzi adezive pentru montare senzori şi panou, posibilitatea connectării suplimentare de senzori de mişcare şi magnetici, 16 canale de comunicare radio, detector de mişcare şi senzor magnetic, sirenă externă cu cablu de alimentare de 4 metri, alimentator pentru panoul de comandă costă 219,90 lei. Accesoriile pentru sistemul de alarmă alcătuite din senzor magnetic pentru geam, uşă, senzor de mişcare costă 44.99 lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE