Tortul cu pene, atracţia expoziţiei de la restaurantul “Casablanca” Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 265 Vizualizări

Tortul cu pene, atracţia expoziţiei de la restaurantul “Casablanca”

11_44.jpg
Restaurantul “Casablanca” şi firma “Andreeadecor” au găzduit în perioada 10-14 februarie la Reghin cea de-a IV-a “Expoziţie de accesorii şi decoraţiuini pentru nuntă”. Partenerii evenimentului au fost Bianca Mariaj Studio, Cioloca Studio Plus, Studio Marin, Tele Reghin Studio, Almi, Carmaco şi Nik fire Work.

Decoruri, mese festive şi aranjamente florale

Fiecare expozant s-a străduit să găsească sursa de inspiraţie, pentru a ridica valoarea expoziţiei de nunţi la nivelul anilor anteriori, prin accesorii şi decoraţiuini pentru nuntă, suport audio-video, aranjamente florale şi decoruri de mese festive cât mai cochete. Evenimentul a atras mii de vizitatori la “Casablanca” unde aceştia au putut găsi resursele necesare pentru a pregăti fiecare detaliu al nunţii lor. Aici, viitorii miri s-au putut întâlni cu reprezentanţii cei mai importanţi din Reghin şi Târgu-Mureş, organizatori de evenimente, administratori de studiouri de filmări profesionale, fotografi profesionişti, firme de sonorizări, maeştri de ceremonii, artişti plastici şi nu în ultimul rând au putut gusta din cele mai delicioase torturi ornate atent pentru a impresiona oaspeţii. Firma “Andreeadecor” a prezentat cele mai în vogă decoruri cu baloane, mese festive şi aranjamente florale, “Dreix Collection” s-a evidenţiat la capitolul rochii de mireasă poloneze din colecţiile 2010 şi 2011 acesorizate cu bijuterii şi pantofi.

Tort cu pene

Dacă pentru unii rochia de mireasă înseamnă totul, atunci când vine vorba de nuntă, pentru unii invitaţi tortul s-ar putea să fie atracţia principală şi pentru a “gusta diferenţa”. Astfel, anul acesta maeştri bucătari de la cofetăria “Sabău” au venit la expoziţie cu tot felul de idei năstruşnice, cu privire la designul torturilor, ajungând să se inspire chiar şi de la mama-natură, pentru că cea mai fotografiată delicatesă a evenimentului a fost tortul cu pene. “La expoziţia din acest an noi am promovat torturile pentru nunţi, cele pentru ocazii speciale şi torturile pentru aniversările copiilor. Am oferit şi un cupon de reducere cu 5% la torturile comandate la noi în cursul acestui an. Pentru a transforma o nuntă într-un moment unic şi de neuitat este foarte importantă prezenţa tortului de nuntă la care viitorii miri pot alege, aroma, forma, culorile, decoraţiunile şi suportul pe care să fie pus tortul. Aceste elemente sunt atât de multe şi variate încât devine posibilă armonizarea perfectă a gustului şi formei pentru a desăvârşii cel mai dulce moment al nopţii, apariţia tortului de nuntă”, a precizat managerul de marketing Simona Sabău.

Expoziţie de tradiţie

Participantii la expoziţie s-au putut bucura şi de concerte susţinute de către soliştii vocali Maria Butilă, Liviu Cengher, iar dintre maeştri de ceremonii prezenţi amintim pe Vali Zogorean, Mircea Socol şi Şerban Cătălin. “Noi de patru ani deschidem porţile expoziţiei de accesorii şi decoraţiuini pentru nuntă pentru viitorii miri, la Reghin. Tinerele care vor să se căsătorească, dar nu au găsit încă rochia perfectă, verighetele, invitaţiile de nuntă sau tortul de vis, au putut mearge acasă cu o rochie de mireasă sau un costum perfect pentru cel mai importmat eveniment din viaţa lor. Eu am deja 14 ani de căsnicie, lucrez de foarte mult timp în domeniul acesta am fost ospătar, bucătar iar acum administrator de restaurant şi avem până în prezent circa 250 de nunţi organizate. De aceea am considerat că am suficientă experienţă să puteam găzdui aceste expoziţii în care să îşi poată expune serviciile cei mai apreciaţi organizatori şi furnizori pentru evenimente speciale realizate în restaurante începând de la saloanele de rochii de mireasă, şi costume de mire, saloanele de coafură, bijuterii, magazinele de accesorii, firmele de decoraţiunii şi terminând cu formaţile artistice şi DJ”, a precizat Călin Rusu, administratorul restaurantului “Casablanca”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE