Home / Social / A început distribuirea tichetelor sociale!

A început distribuirea tichetelor sociale!

Luni, 13 februarie 2012, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Tîrgu-Mureş a început distribuirea tichetelor sociale aferente lunilor ianuarie şi februarie. În zilele de 13, 14 şi 15 februarie, între orele 8.30 şi 16.30 , cei aproape 5.700 de beneficiari  îşi vor putea ridica tichetele pe baza înştiinţărilor primite la domiciliu. Cei care din anumite motive nu reuşesc să intre în posesia tichetelor,începând de joi, 16 februarie se pot prezenta pe strada Gh. Doja nr. 9, camera 8 pentru a-şi procura tichetele cuvenite. Persoanele care, din motive obiective (boală, lipsa de la domiciliu etc.) nu pot intra în posesia tichetelor în acest interval, sunt rugate să apeleze numărul de telefon 0265 – 268 330 (Serviciul Public de Asistenţă Socială), în zilele de lucru, între orele 8.00 şi 15.00; persoană de contact: Maria Ştefan.
„Nimeni nu va rămâne fără tichete, acestea sunt nominale şi se eliberează în baza programării menţionate în înştiinţarea primită de fiecare beneficiar. Distribuirea tichetelor se face într-o atmosferă relaxată, fără îmbulzeală, aglomeraţie şi stat la coadă”, a precizat Marta Maior, director SPAS.
Un scurt sondaj de opinie în rândul beneficiarilor relevă că aceştia sunt mulţumiţi de faptul că primarul dr. Dorin Florea a iniţiat această formă de ajutorare a celor mai nevoiaşi cetăţeni ai oraşului, validată prin votul consilierilor municipali şi  dusă la bun sfârşit prin diligenţele depuse de viceprimarul Claudiu Maior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Programul „IMM Leasing de echipamente și utilaje”, publicat în Monitorul Oficial. Ce condiții trebuie să îndeplinească firmele interesate, pentru a putea accesa programul.

OUG nr.118/2020 privind aprobarea Programului de susținere a intreprinderilor mici și mijlocii „IMM Leasing de …