Echipa din Blaj devine “nuca tare” CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 94 Vizualizări

Echipa din Blaj devine “nuca tare”

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş a pierdut miercuri seara tot cu 3-1 şi jocul retur, disputat în deplasare cu formaţia Volei Alba Blaj, partidă din etapa a XVIII-a a Diviziei A1. Gazdele au câştigat la acelaşi scor ca şi în meciul din tur, scorul pe seturi fiind de această dată: 25-19, 12-25, 25-21, 25-14. Blăjencele au dominat jocul şi s-au impus destul de clar, chiar dacă au cedat setul secund. Mureşencele au pornit bine, au condus cu 8-2 la primul time-out al primului set, dar au fost egalate la 13 şi au cedat după al doilea, când gazdele conduceau cu trei puncte. Total invers au decurs lucrurile în cel secund, când gazdele au controlat jocul la început, dar după 9-9 mureşencele s-au desprins rapid, câştigând setul cu cel mai categoric scor din cele patru seturi disputate. Jocul era relansat, mureşencele dădeau semne de revenire.

Revenire a fost doar din partea gazdelor

Cea care a revenit a fost însă Volei Alba, dar a avut de lucru serios pentru a câştiga setul trei, cel mai disputat al meciului. Avantajul a fost aproape permanent de partea lor, dar Medicina s-a apropiat de fiecare dată, la 17-16, sau 22-19, cedând apoi la 21. Deşi scorul setului patru ar arăta că gazdele nu au mai avut niciun fel de probleme, echipa lui Atanas Petrov a condus şi la începutul acestuia cu 5-2 şi 8-3. Din nou, după 9-9 mureşencele nu au mai avut replică şi au reuşit un singur punct faţă de 11 ale gazdelor, scorul ajungând la 20-10. Cu acest succes de trei puncte, echipa din Blaj şi-a asigurat locul 3 în sezonul regulat şi porneşte favorită la calificarea în semifinalele campionatului, urmând să întâlnească în primul tur din play off ocupanta locului 6. Se anunţă un foarte posibil duel între cele două în finala mică. CSU Medicina are şi ea asigurat locul 4, deoarece următoarea clasată, CSM Târgovişte nu a obţinut niciun punct în partida cu CSM Bucureşti, cedând pe teren prorpiu cu 0-3. Mureşencele vor întâlni în etapa viitoare CSM Lugoj, pe teren propriu, sâmbătă, 15 februarie, de la ora 18.00.

Pentru Volei Alba, fostul antrenor de la CSU Medicina, Branko Gajic a folosit formaţia: Luminiţa Trombitaş, Adina Salaoru, Adriana Dudnic, Valentina Rusu, Roxana Ivanof, Milagros Collar, Katja Medved-libero, Miroslava Kijakova, Florencia Busquets, Adina Stanciu, Denisa Viloiu şi Ramona Rus.

CSU Medicina a jucat cu: Iulija Popova, Alexandra Trică, Gabriela Tsvetanova, Irina Radu, Roxana Iancu, Tatiana Lupu, Camila Gomez-libero, Alexandra Pintea, Florentina Ivanciu, Mihaela Ozun.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE