Home / Business / Instrumente muzicale din „Oraşul viorilor”, expuse la Frankfurt

Instrumente muzicale din „Oraşul viorilor”, expuse la Frankfurt

Principalii producători de instrumente muzicale din municipiul Reghin, Hora SA respectiv Gliga Instrumente Muzicale SA,au participat între 12 – 15 martie la Musikmesse 2014 Frankfurt, cel mai important târg internaţional de instrumente muzicale, partituri, producţie muzicală şi marketing pentru industria muzicală, care a adunat peste1.000 de producători din întreaga lume.

Gamă largă de produse la Hora

Directorul Hora SA Reghin, ing. Nicolae Bâzgan, a precizat că unitatea pe care o reprezintă a participat la eveniment cu o gamă largă de produse. „Expunem toată gama de produse, de la chitare, viori, violoncele, contrabaşi, chitare electrice, chitare de copii, mandoline, bouzouki, instrumente etnice ca balalaika, domra, ukulele, dulcimer şi de asemenea avem o gamă de instrumente educaţionale pentru copii”, a declarat, pentru DaReghin TV, ing. Nicolae Bâzgan. „Deşi târgul este mai redus ca volum faţă de anul trecut, atât noi cât şi ceilalţi au o creştere în cifra de afaceri, în discuţii”, a adăugat ing. Nicolae Bâzgan.Artă şi valoare la Gliga Instrumente Muzicale

Fondatorul Gliga Instrumente Muzicale SA Reghin, deputatul Vasile Gliga, s-a declarat mulţumit de standul deţinut la cel mai important târg internaţional de instrumente muzicale. „Am venit cu ce avem mai bun şi mai reprezentativ pentru domeniul de construcţie: viori, viole, violoncele şi contrabas. Avem viori cu diferite ornamente la fotogravură, sculptură, ceea ce atrage ochiul, pe lemn deosebit, ca să punem în valoare produsele, ca să avem satisfacţie că îndeplinim cerinţele celor care utilizează instrumente muzicale”, a afirmat, pentru DaReghin TV, Vasile Gliga. „Din moment ce marca Gliga e înregistrată pe plan internaţional vin cu mândrie să reprezint această artă, faptul că sunt aici înseamnă că firmele încă merg bine, că domeniul rămâne ceva de elită pentru industria românească”, a mai spus Vasile Gliga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Alexandru Ceușianu”, gata să-și reprimească elevii

Școala Gimnazială „Alexandru Ceușianu” din Reghin este gata să-și întâmpine elevii de clasa a VIII-a …