FOTO: Valorile din Târnăveni, premiate de Sorin Megheşan Social
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 642 Vizualizări

FOTO: Valorile din Târnăveni, premiate de Sorin Megheşan

1APrimarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheşan, a premiat vineri, 21 august, cele mai bune cluburi sportive, ansambluri de muzică şi dansuri din localitate, precum şi mai mulţi profesori care îşi încheie activitatea şi elevi cu rezultate deosebite.

Festivitatea de premiere a avut loc în debutul Zilelor Municipiului Târnăveni, manifestare organizată în perioada 21-23 august de Primăria şi Consiliul Local al municipiului Târnăveni. “Le mulţumesc dascălilor pentru tot ce au făcut pentru oraşul nostru, pentru efortul depus în aceşti ani, aproape 40 de ani în învăţământ cred că spune totul. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut, sunt convins că în continuare veţi face lucruri mari pentru toţi copii din municipiul nostru. De asemenea, aş vrea să îi felicit pe premianţi şi nu în ultimul rând toate ansamblurile şi cluburile sportive care ne-au reprezentat cu mândrie la toate competiţiile în ţară şi în străinătate. Spuneam acum un an că avem copii minunaţi dar e important ce facem cu ei. E important să avem grijă de viitorul lor şi pentru ca Târnăveniul să se poată dezvolta e important ca ei să fie bine pregătiţi”, a afirmat Sorin Megheşan.

1B

Cluburi şi ansambluri de valoare

La secţiunea “Cluburi sportive şi Ansambluri de muzică şi dansuri” au primit Diplome de Excelenţă: Fanfara “Armonia” – reprezentată de Halmen Vili, Asociaţia “Junii Târnavei” – reprezentată de Vasile Trâmbiţaş, Clubul de Dans Sportiv “Bianca Dance” – reprezentat de Bianca Constantinescu, Ansamblul “Kokenyes” – reprezentat de Markos Kati, Clubul Sportiv “Şoimii Târnăveni”, echipa de majorete “Sunshine” de la Liceul Teoretic “Andrei Bârseanu” – reprezentată de Patricia Ignat, echipa de majorete “Flowers” de la Liceul Teoretic “Andrei Bârseanu” – reprezentată de Patricia Ignat şi Judo Club Sparta.

Profesori de top

Edilul şef al municipiului Târnăveni a premiat şi patru profesori care îşi încheie activitatea, după cum urmează: Doiniţa Cerghizan de la Colegiul Tehnic, Maria Vasiu de la Şcoala Gimnazială “Vasile Moldovan”, Cornel Blaga de la Liceul Teoretic “Andrei Bârseanu” şi Nicolae Victor Fola de la Colegiul Tehnic.

Elevi de elită

Un alt moment emoţionat al festivităţii de premiere l-a constituit invitarea pe scenă a elevilor din municipiu cu rezultate şcolare deosebite: Dan Corneliu Vasilca – elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic, pregătit de profesoara Maria Bărbat, câştigător al locului I la Concursul Naţional de Chimie “Petru Poni”, echipa de tetratlon alcătuită din Cristian Cozma, Filip Norbert, Fogarasi Lorand, Miron Sergiu şi Andrei Puia – elevi pregătiţi de profesoara Ana Dendrino, câştigători ai medaliei de argint la Olimpiada Naţională de Tetratlon, Andrada Marina Găgeatu – absolventa cu cea mai mare notă la Bacalaureat pe municipiu, 9,76, fostă elevă la Liceul Teoretic “Andrei Bârseanu”, Adina Rad – şefă de promoţie pe municipiu la secţia română, fostă elevă la Liceul Teoretic “Andrei Bârseanu”, Keszeg Monika – şefă de promoţie pe municipiu la secţia maghiară, fostă elevă la Liceul Teoretic “Andrei Bârseanu” şi Diana Ioana Loga – şefă de promoţie a claselor de a VIII-a din municipiu, cu media 10 în toţi anii de studiu.

[zizigallery id=1740]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE