Ce aduce nou Gastropan 2016 Târgu-Mureş Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 155 Vizualizări

Ce aduce nou Gastropan 2016 Târgu-Mureş

gastropanSectorul de panificație, cofetărie și HoReCa este în plin proces de schimbare, fiind dezvoltate noi tipuri de activități, context în care antreprenorii caută noi nișe de afaceri care uneori se întrepătrund. În perioada 7-9 aprilie 2016, în cadrul expoziției GastroPan – care va reuni în complexul expoziţional „President” din Târgu-Mureş sute de furnizori cu mii de specialiști și manageri, vor fi prezentate cele mai inovatoare soluții și tehnologii din domeniu.

Eficientizarea producției prin utilaje compacte care consumă puțin, diversificarea sortimentelor cu mașini având funcții multiple, mobilierul și ideile de design și amenajare a unităților comerciale de profil, conceptul de brutărie-catering, prin care brutăriile și cofetăriile contribuie la mesele zilnice servite de consumatori, sunt doar câteva tendințele care se vor reflecta la standurile GastroPan 2016.

„Prin tehnologiile expuse – fie că vorbim de utilaje, mobilier, ustensile, accesorii, consumabile, ingrediente sau servicii dedicate, furnizorii de talie mondială care vor fi prezenți la GastroPan vor aduce plus-valoare sunt afacerilor autohtoncare activează în sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa”, susţin organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.

Pe segmentul panificaţiei, vizitatorii vor regăsi la standurile GastroPan o gamă completă de materii prime, echipamente și servicii pentru brutării și patiserii artizanale, fabrici industriale și pentru magazine specializate. Furznizorii de profil își vor prezenta ultimele noutăți tehnologice care ușurează munca și sporesc vânzările afacerilor de profil. Standurile de pe acest segmen vor fi animate de o serie de programe demonstrative prin care expozanții vor parăta vizitatorilor aplicațiile soluțiilor prezentate.

În domeniul cofetăriei, expozanții vor afișa cele mai noi produse și concepte care înregistrează succes pe plan european, dar și o serie de dotări pentru laboratoare și spații comerciale de profil. Nu vor lipsi ustensilele, consumabilele, accesorile și ideile de prezentare, ambalare și expunere, capabile să atragă și să fidelizeze clienții. Specialișitii vor putea face schimburi de experiențe cu maeștri cofetari, ciocolatieri și gelatieri care își vor prezenta talentele la mai multe standuri de profil.

Sectorul HoReCa va fi reprezentat și el prin gama întreagă de echipamente pentru bucătăriile profesionale, dar și prin soluții dedicate brutăriilor și cofetăriilor care doresc să intre pe piața gastronomiei servind gustări rapide, snackuri sau sandvișuri. Furnizorii din domeniu vor demonstra antreprenorilor cât de subțire este granița dintre panificație, cofetărie și HoReCa, aceste afaceri fiind interdependente și oferind oricând posibilități pentru crearea unor noi surse de profit.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE