Două spitale din Mureș fac angajări în această lună Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 903 Vizualizări

Două spitale din Mureș fac angajări în această lună

angajari spitaleVești bune pentru mureșenii care activează în domeniul sanitar. Noul an vine cu o serie de angajări la Spitalul Clinic Județean Mureș și la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Tîrgu Mureș. Printre posturile scoase la concurs se numără: posturi de de medici specialiști, posturi de asistenți medicali generaliști, postul de asistent de farmacie, postul de economist, dar și postul de psiholog, registrator medical sau asistent medical de laborator.

Potrivit paginii de internet a Spitalului Clinic Județean Mureș, în perioada 26 – 29 ianuarie, la Serviciul de management al calității serviciilor medicale se scot la concurs șase posturi: două posturi de medic specialist, un post de economist IA, un post de psiholog, un post de consilier juridic IA și un post de asistent medical generalist principal. În aceeași perioadă, la Compartimentul juridic se scoate la concurs un post de consilier juridic IA. De asemenea, în perioada 21 – 27 ianuarie, se organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante la Serviciul anatomie patologică: un post de registrator medical și un post de îngrijitoare. Totodată, unitatea sanitară organizează, în perioada 22 – 28 ianuarie, concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a postului de asistent medical de radiologie în cadrul Laboratorului radiologie și imagistică medicală, a două posturi de asistent medical de laborator în cadrul Laboratorului analize medicale, a postului de asistent de farmacie la Farmacia nr. 1, a patru posturi de asistent medical de laborator la Serviciul anatomie patologică și a postului de autopsier.
Cei interesați trebuie să mai știe că proba scrisă a concursului se va desfășura în data de 26 ianuarie, de la ora 10,00, la sediul administrativ al Spitalului Clinic Județean Mureș, iar data limită de depunere a dosarelor este 15 ianuarie, ora 15,30. Detalii privind metodologia, desfășurarea probelor de concurs și bibliografia sunt disponibile pe pagina oficială a spitalului: www.spitaljudeteanmures.ro. Relații suplimentare se obțin la sediul unității de pe strada Bernady Gyorgy, nr. 6, camera 11, telefon: 0771-786.265 sau 0365-882.572.

Ce se caută la Spitalul de Urgență
Cât despre Spitalul Clinic Județean de Urgență Tîrgu Mureș, aici sunt scoase la concurs 14 posturi vacante de medici, după cum urmează:
un post de medic specialist anestezie și terapie intensivă la Compartimentul ATI copii, un post de medic anestezie și terapie intensivă la Compartimentul ATI Obstetrică – Ginecologie, un post de medic specialist anestezie și terapie intensivă la Compartimentul ATI din cadrul secției clinice chirurgie orală și maxilo – facială, trei posturi de medici specialiști radiologie – imagistică medicală la Laboratorul de radiologie și imagistică medicală, un post de medic specialist radiologie – imagistică medicală la Laboratorul de radiologie și imagistică medicală – Compartiment radiologie intervențională, 1/2 post de medic specialist la Laboratorul de radiologie și imagistică medicală, un post de medic specialist radiologie – imagistică medicală la Laboratorul de radiologie și imagistică medicală – Compartiment radiologie intervențională, două posturi de medici specialiști medicină de laborator la Laboratorul de analize medicale, un post de medic specialist neurologie la secția clinică neurologie II, un post de medic specialist chirurgie pediatrică la secția clinică chirurgie și ortopedie pediatrică, un post de medic specialist neurochirurgie la secția neurochirurgie, un post de medic specialist urologie la Ambulatoriul spitalului, 1/2 post de medic specialist medicina muncii la Ambulatoriul spitalului. Candidații își pot depune dosarele de concurs până luni, 18 ianuarie. Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0265-212.111, interior 106.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE