VIDEO şi FOTO: Târg de produse tradiţionale, la Atelierul Petry Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 765 Vizualizări

VIDEO şi FOTO: Târg de produse tradiţionale, la Atelierul Petry

t13
Curtea Muzeului şi Atelierului de Prezentare Petry din Târgu-Mureş a găzduit vineri, 18 martie, prima ediţie a Târgului “Local Farmers’ Market”, eveniment organizat de societatea Primacom SRL cu scopul de a promova produsele tradiţionale din zona judeţelor Mureş şi Harghita.

Produse din Mureş şi Harghita

Beneficiind de un spaţiu adecvat şi foarte primitor, organizatorii au pus la dispoziţia vizitatorilor o ofertă variată de produse, de la cele din carne şi lactate, la miere, pâine de casă, gemuri, siropuri, vinuri, legume şi fructe. „Târgul este destinat meşteşugarilor care realizează diferite produse cum ar fi vinuri, cârnaţi, lactate, miere, în total avem astăzi 16 tipuri de produse. E vorba de produse tradiţionale din judeţele Mureş şi Harghita. E foarte important consumul de produse tradiţionale pentru că meşteşugarii au făcut aceste produse acasă, tradiţional, şi acestea nu sunt importate din alte ţări. De asemenea, ingredientele folosite sunt tradiţionale şi în acest sens compania noastră susţine folosirea şi consumul de produse tradiţionale, sănătoase”, a declarat Bálint P. Erika, director marketing, Primacom SRL Târgu-Mureş.

Surprize… apetisante

Dintre standurile amenajate cu mult bun gust s-a remarcat, aşa cum era de aşteptat, cel al gazdelor de la Muzeul şi Atelierul de Prezentare Petry, unde maistrul mezelar Biro Laszlo a prezentat cele mai proaspete şi apetisante noutăţi pregătite de echipa Primacom. „Am făcut special pentru ziua de astăzi salam specific italienesc, salam de Sura de stepă, cârnaţi cu gem de prune, cârnaţi evreieşti, cârnaţi speciali din carne de pui, cârnaţi ardeleneşti cu carne de vită şi porc, cârnaţi Debrecen, toate produse nou făcute, special pentru “Local Farmers’ Market”. Am mai făcut şuncă crudă care a stat la maturat şase luni, piept crud uscat, care a fost de asemenea maturat timp de şase luni. Promovăm aceste produse pentru magazinele Petry, sunt produse tradiţionale care sunt pregătite în atelierele noastre, cu condimente naturale, fără adaosuri, potenţiatori de gust sau conservanţi”, a explicat maistrul mezelar Biro Laszlo.

[zizigallery id=1935]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE