Share

Home / Business / EXCLUSIV! Hotel cu 77 de camere într-o fostă incintă Romtelecom din Târgu-Mureş!

EXCLUSIV! Hotel cu 77 de camere într-o fostă incintă Romtelecom din Târgu-Mureş!

Consilierii locali ai municipiului Târgu-Mureş au aprobat, recent, Planul Urbanistic Zonal pentru reglementarea incintei prin schimbare de destinaţie din ateliere, birouri şi garaje în hotel şi restaurant, cu terasă acoperită prin reamenajare, într-un fost imobil Romtelecom situat pe strada Regele Ferdinand nr. 4-6.

Planul Urbanistic Zonal îi are ca beneficiari pe Claudiu şi Claudia Marta şi a fost întocmit de o echipă a societăţii Proiect SRL, alcătuită din cons. Jr. Simó István, arh. Keresztes Géza, t. Arh. Gyeresi Mária.

“Se propune realizarea unei clădiri cu cazare de tip hotelier, cu restaurant și terasă acoperită. Hotelul cu 77 de camere și restaurantul cu 400 de locuri, cu toate anexele necesare confortului și funcționării perfecte, vor fi suplimentate și cu o terasă acoperită înspre curtea proprie, cu posibilități de închidere în sezonul rece. Bucătăria și curtea de serviciu a restaurantului se vor soluționa în capătul posterior al incintei, în locul șopronului (clădirea C6) propus pentru demolare. Complexul de clădire hotel-restaurant se propune cu acoperiș tip șarpantă mansardabilă, în ipoteza expertizei de rezistență favorabilă pentru acesta. Terenurile de minifotbal împeună cu clădirea barului și sala de fitness cu spălătoria auto, se consider activități complementare activităților de bază din același incintă”, se arată în document.

Totodată, autorii Planului Urbanistic Zonal au mai menţionat că în curtea proprie se propun locuri de parcare suficiente pentru derularea oricărui eveniment, nuntă, conferințe etc., în hotel și restaurant propus.

“Dealtfel, la numai 170 de metri de amplasamentul studiat există o parcare publică, la colțul străzii Livezeni, în caz de necesitate”, se precizează în document.

Alex TOTH

Share

1 comentariu

  1. Tîrgu Mureș, nu Targu-Mures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Accident cu cinci victime, două foarte grav, în Ibănești

Pompierii mureșeni au intervenit aseară la un accident grav care a avut loc la intrare …

Share
Share