Share

Home / Social / Acțiune de ecologizare de Ziua Pământului, împreună cu Teatrul Național Târgu-Mureș

Acțiune de ecologizare de Ziua Pământului, împreună cu Teatrul Național Târgu-Mureș

Și anul acesta, Teatrul Național Târgu-Mureș se alătură acțiunii comunitare inițiate de Radio Târgu-Mureș cu ocazia Zilei Pământului.

Așadar, actorii și angajații Naționalului târgumureșean vă invită duminică, 22 aprilie, de la ora 11:00, pe malul Mureșului (la BAC) pentru a face un pas împreună pentru un mediu mai sănătos. Împreună vom încerca să mobilizăm cât mai eficient comunitatea pentru a participa la ecologizarea malului Mureșului, este mesajul transmis de instituție în cadrul unui comunicat de presă emis de către Biroul de P.R. al Teatrului Național Târgu-Mureș.

Mănușile de protecție, sacii menajeri, mașinile și bărcile vor fi asigurate. Anul acesta, la fața locului vor fi organizate și evenimente tematice.

Radio Tîrgu-Mureș desfășoară, de mai mulți ani, campanii de conștientizare asupra problemelor de protecție a mediului. Convingerea noastră este că suntem responsabili de planeta pe care vor trăi copiii și nepoții noștri.

Parteneri: Fókusz Öko, Milvus, EKE, Rhododendron, Garda de Mediu, Salvamont Mureș, Teatrul Național Târgu-Mureș, Fundația Comunitară Mureș, Asociația Divers, Consiliul Județean Mureș, Apele Române, Primăria Sângeorgiu de Mureș, Asociația Mureș Runners.

Susținători: BIOEEL, ADI Ecolect Mureș, Aquaserv, Surtec.

Invităm toți spectatorii noștri, și nu numai, să se alăture acestei acțiuni!

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Material lemnos confiscat de la un bărbat din Hodac

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au identificat în trafic luni, 11 iunie, …

Share
Share