Regularitatea în spiritul sănătății Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 132 Vizualizări

Regularitatea în spiritul sănătății

La Târgu-Mureș se organizează mai bine de doi ani târgul Local Farmers’ Market, unde în fiecare a treia vinerea a lunii, producătorii și meșteșugarii vă așteaptă cu o gamă largă de produse locale şi tradiţionale, iar vizitatorii mereu găsesc produse de sezon – chiar dacă primăvara a sosit puțin mai târziu în acest an.

Scopul principal al organizatorilor este să ajută producătorii locali în promovarea și comercializarea produselor. De asemenea, în cadrul târgului cumpărătorii au posibilitatea de a achiziţiona în mod regulat produse sănătoase locale cum ar fi brânzeturi artizanale, produse de carne, bijuterii care îți fură ochii, săpunuri parfumate, ceaiuri, condimente, etc.

 

De ce este important ca târgul producătorilor locali să fie organizat lunar și să cumpărăm produse locale? Această întrebare o putem reformula astfel: care este diferența dintre produsele locale și produsele importate? Dacă punem întrebarea în acest fel, ne vine în minte faptul că produsele originare din regiune, nu conțin conservanți și nu trebuie transportate din străinătate deci nu dăunează mediului sau sănătății. În plus, nu este neglijabil faptul că prin cumpărarea produselor locale sprijinim economia locală. Adesea auzim că unul dintre principiile de bază al unui stil de viață sănătos este continuitatea și regularitatea. Asta – bineînțeles – nu se referă numai la nutriție sau mișcare, ci și la produse care ne aduc o atmosferă mai bună a vieții noastre de zi cu zi, cum ar fi bijuterii, decorațiuni, produse meșteșugărești, etc.

Pentru o viață echilibrată și sănătoasă avem nevoie de menținerea relațiilor sociale lângă starea noastră fizică. Local Farmers’ Market a devenit un program de socializare. În fiecare a treia vinerea a lunii, în curtea Petry Bistro – Grill&Wine și strada Scăricica, târgul de asemenea, servește ca un program de familie, un eveniment unde oamenii construiesc relații, se împrietenesc. Organizatorii vă așteaptă la târg și în data de 20 aprilie!

Echipa Local Farmers’ Market

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE