Home / Business / Curs Mastermind – „Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale”

Curs Mastermind – „Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale”

Marți, 5 mai, de la ora 18:00 se va desfășura cursul Mastermind – „Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale” în Curtea Bavareză.

Conceptul de mastermind a fost inventat de Napoleon Hill în 1925 și dezvoltat în cartea sa „De la idee la bani”, în 1937. Acest concept afirmă următorul adevăr: suma a două minți care gândesc împreună pe același subiect e mai mare decât părțile individuale. Cele două minți împreună formează o minte superioară.

Conceptul este folosit și astăzi în domenii diverse: politică, știință, cercetare, economie, întocmai pentru generarea de idei și de soluții superioare. Un grup de Mastermind nu este altceva decât un grup de oameni care gândesc la fel şi care doresc să se concentreze şi să-şi atingă obiectivele prin studiul unui set specific de informaţii şi/sau al unui material, de obicei dintr-o anumită carte sau de la un anumit autor.

Grupul de Mastermind își propune să adune laolaltă oameni dornici să crească, să se dezvolte și să ofere într-un schimb constructiv de experiențe, idei și bune practici cu alții ca ei. În cadrul grupului de Mastermind va fi parcursă cartea „Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale” de John Maxwell, un instrument extraordinar de valoros pentru toți cei ce au o dorinţă puternică de a-şi atinge propriul potenţial.

Cartea tratează în 15 capitole tot atâtea teme/legi aparent extrem de simple și de logice cum ar fi legea intenției – dezvoltarea nu apare pur și simplu de la sine, legea conștientizării – ca să te dezvolți, trebuie să te cunoști pe tine însuți, legea oglinzii – trebuie să vezi în tine valoarea ca să îți conferi valoare ție însuți, legea momentelor de reflecție – pauzele îți permit să te dezvolți, legea consecvenței – Motivația te face să mergi mai departe, disciplina te ajută să te dezvolți, legea mediului corespunzător – dezvoltarea personală se produce într-un mediu propice și multe altele.

Organizatorii garantează că parcurgerea și discutarea acestora într-un grup va aduce claritate făcându-i astfel pe participanţi mai eficienţi în propriile lor vieţi.

Grupul de mastermind se derulează pe o perioadă de 5 săptămâni și este oferit unui număr maxim de 12 participanți/grup. Prețul acestui curs este de 175 lei/participant și include și cartea. Pentru mai multe detalii, accesați pagina evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Zborurile cu Marea Britanie se reiau la Aeroportul Transilvania

Zborul W93702 al companiei Wizz Air dinspre Londra – Luton este programat să aterizeze mâine, la …