Home / Business / Proiect Aquaserv în Ulieş

Proiect Aquaserv în Ulieş

Distribuie

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, fără studiu de evaluare a impactului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru obiectivul de investiţii „Racordarea sistemului de alimentare cu apă Ulieș la conducta nouă de aducțiune Voiniceni – Sărmaș”, propus a fi amplasat în intravilanul și extravilanul comunelor Pogăceaua și Râciu, titular SC Compania Aquaserv SA.

Potrivit site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)


De asemenea, verificati

VIDEO: ”Interviul de business”, cu Aurelian Grama

Distribuie Directorul fondator al cotidianului Zi de Zi și al revistei economice Transilvania Business, Aurelian …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.