Share

Home / Sanatate / Seminar interactiv gratuit privind relația de cuplu după apariția unui copil

Seminar interactiv gratuit privind relația de cuplu după apariția unui copil

My Happy Family vă invită din nou la un curs gratuit la sediul său de pe str. Alba Iulia nr.36 pentru a discuta cu psihoterapeutul pentru cuplu și familie Toma Eleonora despre relația de cuplu după apariția unui copil.

Sănătatea unei relații este importantă pentru sănătatea emoțională și fizică a copilului. Inevitabil acesta își pune amprenta asupra lui ca apoi să se răsfrângă înapoi către părinți.

Indiferent că sunteți la primul copil sau nu, My Happy Family vă invită să împărtășiți și să experimentați împreună cadrul rolurilor voastre parentale, schimbările ce intervin și au intervenit asupra relației voastre, dar și așteptările fiecăruia privind relația cu partenerul. Veți urmări împreună cum influențează în mod nerostit aceste schimbări și asteptări pe fiecare dintre voi și ce aduce fiecare de acasă, din familia sa ca ingredient în această nouă poziție de comunicare.

Numărul de participanți va fi între 6 și 12. Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Scleroza multiplă, boala cu o mie de fețe

Numită și boala cu 1.000 de fețe deoarece se manifestă diferit de la caz la …

Share
Share