Share

Home / Business / Angajări de proporții la Spitalul Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni

Angajări de proporții la Spitalul Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni

Spitalul Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale vacante de asistent medical generalist la Secția Neurologie, infirmier la Secția Obstretică-Ginecologie, infirmier în Compartimentul ATI, conducător auto la Biroul Aprovizionare-transport și achiziții și registrator medical la Biroul de primire.

Condițiile speciale pentru ocuparea postului de asistent medical generalist sunt studii postliceale/superioare de scurtă durată/superioare de specialitate și vechime în funcția de asistent medical generalist de minimum 6 luni. Pentru posturile de infirmieri se cer 10 clase absolvite, dar nu și experiență. Cu toate acestea, constituie un avantaj cursul de calificare profesională pentru funcția de infirmier. Pentru a obține postul de conducător auto, concurenții trebuie să posede permis de conducere categoriile B, C, C + E, cunoștințe de mecanică auto și să aibă o vechime în funcția de conducător auto de minimum 3 ani. Cei care aplică la postul de registrator medical trebuie să aibă 12 clase absolvite cu diplomă de bacalaureat și cunoștințe de operare pe calculator, vechimea nefiind necesară.

Conform anunțului postat în Monitorul Oficial, dosarele se pot depune până la data de 21 septembrie, între orele 08:00-15:00, la sediul spitalului de pe strada dr. Victor Babeș, nr. 2, Târnăveni. Mai multe detalii puteți primi la sediul spitalului sau la numărul de telefon 0265 446 161, interior 150.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Motive să-ți promovezi afacerea pe www.zi-de-zi.ro, începând chiar de azi

Cotidianul Zi de Zi online – www.zi-de-zi.ro – este în prezent principala sursă de informare …

Share
Share