Home / Business / Licenţe noi pentru şapte trasee de transport public judeţean de persoane

Licenţe noi pentru şapte trasee de transport public judeţean de persoane

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 24 octombrie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, atribuirea licenţelor de traseu aferente unui număr de şapte trasee, pentru efectuarea serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate speciale. Licenţele de traseu şi caietele de sarcini aferente acestora vor fi eliberate numai după prezentarea avizelor emise de compartimentele sau serviciile specializate de transport din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale pentru staţiile utilizate pentru urcarea/coborârea persoanelor transportate, cu respectarea dispoziţiilor legale.

Ce prevede hotărârea

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 92/2007 şi ale Normelor de aplicare aprobate prin Ordinul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative nr. 353/2007, operatorii de transport SC Demaraj Trans SRL şi SC Adeea Prodcom SRL au solicitat, în baza contractelor încheiate cu beneficiarii transportului, atribuirea unor licenţe de transport public de persoane prin curse regulate speciale.

“Licenţele de traseu şi caietele de sarcini aferente acestora urmează a fi eliberate în baza Hotărârii Consiliului Judeţean de atribuire a licenţelor de traseu, în conformitate cu prevederile articolului 35, alineatul 1, din Normele de aplicare a Legii serviciilor de transport public local 92/2007, aprobate prin Ordinul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative 353/2007, cu modificările şi completările ulterioare, după prezentarea avizelor eliberate de compartimentele sau serviciile specializate de transport din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale ori judeţene, după caz, pentru staţiile utilizate pentru urcarea/ coborârea persoanelor transportate”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Trasee atribuite societăţii Demaraj Trans SRL:

– Dulcea – Ibăneşti – Reghin;

– Batoş – Reghin;

– Bistra Mureşului – Deda – Reghin;

– Târgu-Mureş – Reghin;

– Chiheru de Sus – Reghin.

Trasee atribuite societăţii Adeea Prodcom SRL:

– Senereuş – Deaj – Băgaciu – Târnăveni;

– Sânpaul – Şeulia de Mureş – Târnăveni.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Schimbări ale ratelor de incidență COVID-19 în mai multe localități din Mureș!

Ca urmare a adresei nr. 2639/29 octombrie 2020 a Direcției de Sănătate Publică a Județului …