Home / Business / Cursuri de antreprenoriat pentru studenți

Cursuri de antreprenoriat pentru studenți

Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș organizează în colaborare cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Mureş, un curs de competențe antreprenoriale pentru studenți.

Cursul urmărește formarea și perfecționarea unor profesioniști în domeniul afacerilor, plecând de la idei simple de afaceri și punerea în practică a acestora, ca urmare a cunoștințelor, deprinderilor și abilităților dobândite în cadrul acestui curs.

Diplomele eliberate sunt recunoscute la nivel național de către Ministerul Muncii Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării Științifice.

Locurile sunt limitate la un număr de 20 de cursanți și sunt gratuite, însă implică o seriozitate și implicare din partea participanților.

Actele necesare înscrierii sunt (în original/copie) cartea de identitate, certificatul de naștere, diploma de bacalaureat, carnetul de student vizat pe anul universitar curent și o adeverință de la medicul de familie (cu mențiunea „apt pentru curs”).

Înscrierile se fac la sediul Casei de Cultură a Studenților, Str. Nicolae Grigorescu, nr. 19, până la data de 21 noiembrie, de luni până vineri, între orele 9.00- 14.00.

Detalii suplimentare se pot obține la sediul instituției, la numărul de telefon 0265 216 066 sau adresa de e-mail ccs.targumures@gmail.com.

Citeste si:  Întâlnire între conducerea Azomureș și ministrul Agriculturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Întâlnire între conducerea Azomureș și ministrul Agriculturii

Harri Kiiski, CEO al combinatului Azomureș din Târgu Mureș, a participat miercuri, 12 ianuarie, la …