Share

Home / Business / Supermarket LIDL dintr-un oraş mureşean, demersuri pentru acordul de mediu

Supermarket LIDL dintr-un oraş mureşean, demersuri pentru acordul de mediu

Conducerea LIDL România SCS anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire Supermarket LIDL, amenajări accese şi locuri de parcare în incintă, amplasare panouri publicitare şi totem, racorduri la utilităţi, împrejmuire”, propus a fi amplasat în localitatea Luduş, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 13.

Potrivit unui comunicat, informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 şi marţi – vineriîntre orele 9.00 – 12.00, precum şi la sediul LIDL România SCS din localitatea Iernut, strada Câmpului nr. 3, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Workshop gratuit de inițiere în programare web la Târgu Mureș

Sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 10.00, Leading Evolution organizează un demo gratuit „Inițiere în …

Share
Share