Share

Home / Business / Supermarket LIDL dintr-un oraş mureşean, demersuri pentru acordul de mediu

Supermarket LIDL dintr-un oraş mureşean, demersuri pentru acordul de mediu

Conducerea LIDL România SCS anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire Supermarket LIDL, amenajări accese şi locuri de parcare în incintă, amplasare panouri publicitare şi totem, racorduri la utilităţi, împrejmuire”, propus a fi amplasat în localitatea Luduş, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 13.

Potrivit unui comunicat, informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 şi marţi – vineriîntre orele 9.00 – 12.00, precum şi la sediul LIDL România SCS din localitatea Iernut, strada Câmpului nr. 3, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Taxele locale din Luduş, majorate conform legii

Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal prevede ca în cazul oricărui impozit sau oricărei taxe …

Share
Share