Home / Business / Plan de extindere pentru un locatar al Parcului Industrial Mureş

Plan de extindere pentru un locatar al Parcului Industrial Mureş

Conducerea SC Sacons SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Extindere hală de producție și spații administrative”,  propus a fi amplasat în localitatea Vidrasău nr. 1/G/1 (Parcul Industrial Mureş), orașul Ungheni.

Potrivit unui comunicat, informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la sediul SC Sacons SRL, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 12.00.

Conform www.listafirme.ro, principalul portal despre firmele din România, SC Sacons SRL Cristeşti a fost înfiinţată în anul 2007, are ca obiect de activitate “fabricarea produselor metalice produse prin deformare plastică; metalurgia pulberilor” şi este deţinută de doi acţionari, Konrad Bela şi Szasz Sandor, care deţin şi calitatea de administratori. La sfârşitul exerciţiului financiar 2018, SC Sacons SRL Cristeşti a raportat următorii indicatori de performanţă: cifră de afaceri de 2,7 milioane de lei, profit net de 0,8 milioane de lei şi 30 de angajaţi.

(Redacţia)

Citeste si:  Asistenții medicali din România, felicitați de senatorul Leonard Azamfirei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: RotaKids Club Târgu Mureș Maris, la început de drum

În premieră pentru județul Mureș, sâmbătă, 14 mai, la Târgu Mureș a fost chartat primul …