Topul Firmelor Mureșene. Vitalion, unic distribuitor al produselor HRI Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1182 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Vitalion, unic distribuitor al produselor HRI

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.
La categoria ”Microintreprinderi”, secțiunea ”4638 – Comerț cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv pește, crustacee și moluște” locul 1 a fost atribuit societății Vitalion SRL Sâncraiu de Mureș.

Afaceri de 3,3 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în decembrie 2006, are ca obiect de activitate ”comerț cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv pește, crustacee și moluște” și este deținută de Balint Ilona Boglarka (care deține și calitatea de administrator) și Balint Iosif.
Firma a avut o cifră de afaceri de 3.542.012 lei în 2017 și de 3.340.389 lei în 2018, profit net de 305.694 lei în 2017 și de 305.562 lei în 2018 și un număr mediu de 3 angajați atât în 2017, cât și în 2018.

Supliment alimentar ”made in Oxford”

Conform paginii web a societății, www.hrivitalion.ro, SC Vitalion SRL este unic distribuitor al gamei HRI (HRI Vitalion și Hri Water Relief) pe piața națională.
”Biochimistul englez dr. Terry Gallagher a început să cerceteze plantele și efectele lor asupra organismului uman. Visul lui a fost dezvoltarea unui produs care să fie complex și complet în același timp, pentru a veni în ajutorul cât mai multor pacienți. După zece ani de cercetare, la Oxford, a fost creat HRI Vitalion. În formula actuală tabletele conțin vitamine, minerale și extracte din plante. Concepute pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor sistemul cardiovascular și osteoarticular. Toate produsele HRI sunt fabricate de Surepharm Services Limited. Succesul înregistrat de HRI Vitalion și de HRI Water Relief în multe ţări din Europa, precum Ungaria sau Marea Britanie, ne-a încurajat să ne asumăm distribuirea acestor adjuvante naturale ce pot fi folosite în tratarea de diverse boli. Echipa noastră este formată din cadre medicale competente, cu deschidere spre tratamentele naturiste”, se menționează pe pagina web www.hrivitalion.ro.
Totodată, reprezentanții societății afirmă că produsele comercializate sunt recomandate în cazuri de osteoporoză, artrită, artroză, varice, accident vascular cerebral, infarct miocardic, ateroscleroză, arterită.
“După ce am simțit rezultatele fantastice ale acestor tablete pe propria mea piele, m-am gândit de ce să nu ajutăm și pacienții din România. Așa am ajuns să importăm acest supliment alimentar și să le punem la dispoziția pacienților din România”, a precizat dr. Balint Iosif.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE