Azomureș, premiul I la competiția Romanian CSR Awards – ediția 2020 Business
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 200 Vizualizări

Azomureș, premiul I la competiția Romanian CSR Awards – ediția 2020

Anunțul a fost făcut în cadrul galei Romanian CSR Awards, desfășurată în sistem online. Proiectul, înscris la secțiunea Parteneriat Intersectorial, prezintă activitatea derulată în parteneriat de Azomureș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș în sprijinul comunității locale din Târgu Mureș si al locuitorilor din comunele învecinate. Punctul de lucru ISU – SMURD, deschis la finalul lunii martie 2019 pe platforma Azomureș a împlinit deja un an de activitate, iar rezultatele înregistrate dovedesc pe deplin utilitatea pentru care a fost creat în această parte a orașului.

 

În primele 12 luni de funcționare, ambulanța SMURD a intervenit la peste 3000 de cazuri, din care aproape 70% în zona urbană. Predomină pacienții cu vârste de peste 50 de ani, dar au existat destul de multe cazuri în care copii au avut nevoie de ajutor din partea ambulanței SMURD. Obiectivul stabilit inițial a fost îndeplinit, timpul de intervenție la caz a scăzut semnificativ, în medie la jumătate față de perioada anterioară înființării punctului SMURD de pe platforma Azomureș.

În faza a doua a proiectului, ISU Mureș urmează să aloce punctului de intervenție și o autospecială de stingere a incendiilor, cu echipaj complet de pompieri, ceea ce va crește eficiența de intervenție în situații de urgență.

În cadrul proiectului, Azomureș a pus la dispoziția personalului ISU un spațiu special amenajat, cu birou, camere de odihnă, bucătărie, vestiare și spații sanitare, acoperind cheltuielile de amenajare și întreținere.

Este al doilea premiu obținut de Azomureș în cadrul Romanian CSR Awards, după cel din 2019 pentru programul CSR “Cărțile Copilăriei în comunitățile agricole”.

Competiția Romanian CSR Awards – editia 2020 își propune să aducă în prim-planul opiniei publice și să pună în valoare proiectele, produsele și campaniile de CSR ale companiilor din România implementate pe parcursul anului 2019. În cadrul competiției sunt premiate acele proiecte, produse sau programe care au dus la îmbunătățirea și chiar schimbarea în bine, pe termen lung, a calității vieții angajaților, clienților și comunităților din România. Alături de Azomureș, au mai fost premiate anul acesta companii ca OMV – Petrom, Kaufland, Lidl, ING, Electrica, Antibiotice Iași, BCR.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE