Home / Business / Avertizare de zgomot ambiental în zona combinatului Azomureș

Avertizare de zgomot ambiental în zona combinatului Azomureș

În următoarele ore, instalația de producere Amoniac 3 de pe platforma Azomureș intră în proces de oprire controlată, urmare a unui eveniment tehnic neprevăzut, a anunțat Biroul de presă al combinatului Azomureș din Târgu Mureș.

”Nefuncționarea la parametri normali a coloanei de desorbție de bioxid de carbon a determinat luarea acestei măsuri. Procesul tehnic de oprire controlată a început la ora 10 și presupune mai multe faze, până la oprirea completă a instalației. Acest lucru se derulează luând toate măsurile de siguranță, atât pentru angajați cât și pentru locuitorii orașului. Se așteaptă ca procesul de oprire completă să dureze aproximativ 8 ore, perioadă în care se poate înregistra un nivel mai ridicat al zgomotului ambiental în zona platformei. Menționăm că nu există niciun pericol, atât pentru angajați cât și pentru locuitorii orașului. Autoritățile care au competență pe acest subiect au fost anunțate. Ne cerem scuze pentru disconfortul create”, a transmis Biroul de presă al Azomureș, pe pagina de Facebook a companiei.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț începere proiect

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share