Home / Business / Consultare publică pentru un nou centru comercial

Consultare publică pentru un nou centru comercial

Reprezentanții Primăriei municipiului Sighișoara au anunțat, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, faptul că s-a demarat procedura de informare și consultare a populației, cu privire la documentația pentru Plan Urbanistic Zonal – construire centru comercial, parcări, racord stradal, amenajare accese, drumuri de circulație incintă, împrejmuire, pilon publicitar, panouri publicitare incintă și fațade, amplasare post trafo, branșamente utilități și amenajare provizorie organizare șantier, în Sighișoara, strada Mihai Viteazu, numărul 94.

Documentele care stau la baza întocmirii acestui plan pot fi consultate pe site-ul primăriei, www.sighisoara.org, sau la sediul Primăriei municipiului Sighișoara, compartimentul urbanism, etaj 2, camera 55, începând de joi, 4 februarie.

Observațiile pot fi trimise pe adresa de e-mail primaria@sighisoara.org.ro, sau prin poștă, la adresa Sighișoara, Piața Muzeului, numărul 7, la registratura instituției din piața muzeului, numărul 7, în maxim 15 zile calendaristice de la data anunțului.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Dumitriţa Gliga îndeamnă parlamentarii să colaboreze pentru interesele județului

La scurt timp după preluarea mandatului de parlamentar de Mureș, deputatul social-democrat Dumitriţa Gliga, care …