Detalii despre cel mai nou magazin Penny din județul Mureș! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8343 Vizualizări

Detalii despre cel mai nou magazin Penny din județul Mureș!

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul “Construire magazin Penny Market şi magazine produse din carne şi brânzeturi, accese auto şi pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe faţadă şi în parcare, stâlp cu panou publicitar luminos, împrejmuire perimetrală parţială, branşamente la utilităţi şi organizare şantier, drum de acces – intrare în legalitate”, propus a fi amplasat în localitatea Corunca, teren identificat prin Cartea Funciară nr. 55441, 55442, 55443, 55623, 55625/Corunca nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Proiect pe 10.000 de metri pătrați

Potrivit Proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, www.apmms.anpm.ro, investiția este realizată de SC Katan Consulting SRL pe un teren intravilan pentru care Primăria comunei Corunca a emis Certificatul de urbanism nr. 22/17 februarie 2021.

”Proiectul prevede amplasarea unei construcţii cu funcţiunea de magazin pentru desfacerea mărfurilor alimentare şi nealimentare de uz casnic. Scopul investiţiei este acela de a asigura deservirea populaţiei rezidente în cartier cu produse de primă necesitate în condiţii de calitate sporite, precum şi acela de a salubriza şi îmbunătăţi considerabil aspectul urbanistic al zonei”, se arată în document.

În același document se mai menționează că investiția va fi realizată pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, din care 4.171,4 de metri pătrați vor fi utilizați pentru zone verzi amenajate (41,71%), 2.535,7 de metri pătrați pentru circulație auto (25,36%), 1.512,4 de metri pătrați pentru construcții (15,12%), 891,5 de metri pătrați pentru parcări autohehicule cu dale înierbate (8,92%) și 889 de metri pătrați pentru circulație pietonală (8,89%).

În total, magazinul va avea o parcare de 72 de locuri, din care 3 petru persoane cu dizabilități locomotorii.

”Centrul comercial propus este o construcţie monobloc. Structura de rezistenţă va fi alcătuită ca o structură principală din stâlpi prefabricaţi şi ferme prefabricate din beton, cu fundaţii de tip pahar prefabricate sub stâlpi”, se mai arată în Proiectului Deciziei etapei de încadrare.

Investitor de succes

Conform www.listafirme.ro, principalul portal care furnizează informații despre firmele din România, societatea Katan Consulting SRL Târgu Mureș s-a înființat în aprilie 2007, are ca obiect de activitate ”lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat” și este deținută și administrată de omul de afaceri Cătălin Ioniță.

La finalul exercițiului financiar 2020 firma avea un număr mediu de 17 angajați, iar în perioada 2017-2020 business-ul condus de Cătălin Ioniță a avut o cifră totală de afaceri de 31,3 de milioane de lei și un profit net cumulat de 14,3 de milioane de lei.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE