Home / Sanatate / Vicepreședintele Comisiei de Sănătate, trei întrebări către conducerea Spitalului de Urgență Târgu Mureș

Vicepreședintele Comisiei de Sănătate, trei întrebări către conducerea Spitalului de Urgență Târgu Mureș

Distribuie

Deputatul social-democrat Corneliu Florin Buicu, care deține și funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate din cadrul Camerei Deputaților, a publicat joi, 31 martie, pe pagina sa de Facebook, un text în care se întreabă de ce de pe pagina web a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș lipsesc CV-ul managerului instituției, Proiectul de management al managerului instituției, respectiv Raportul de activitate aferent anului 2021.

Redăm, integral, în rândurile de mai jos, textul asumat de către deputatul mureșean Corneliu Florin Buicu.

Se împlinește 1 an de când USR prin dl Vlad Voiculescu a numit conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgenta (SCJU) din TgMures.

Am fost sesizat legat de faptul ca nu voi gasi la o cautare pe Google nici un CV al managerului SCJU. Am căutat, și, într-adevăr, nu am găsit.

Dacă gasiti Dvs poate îmi trimiteti și mie.

Teoretic, CV ar fi fost obligatoriu de identificat pe site-ul spitalului, alături de Proiectul de management care trebuia publicat, dar, lipsește. Oare lipsa sa fie determinata de neîndeplinirea criteriilor pentru a fi manager?

Puteți verifica pe www.spitalmures.ro.

De asemenea, tot pe site-ul spitalului trebuia sa găsesc, așa cum ar trebui sa găsească oricine, Raportul de activitate pentru anul 2021. Nu va chinuiți, nu o sa îl gasiti, numai dacă, după aceasta postare, va fi urcat.

In ultimul an ma așteptam sa văd cum proiecte începute și lăsate la cheie de fosta conducere sunt finalizate. Și aici ma refer la Spitalizarea de zi, la Vestiarele pentru personalul medical.”

Redacția cotidianului Zi de Zi va publica, în cazul în care aceasta va exista, reacția conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

Alex TOTH


De asemenea, verificati

Licitația pentru Magistrala “Apă pe câmpie” are un câștigător! (Luduș – Grebenișu de Câmpie)

Distribuie SC Aqua Serv Cluj SRL este câștigătorul licitației pentru aducțiunea de apă Luduș – …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.