După ”Cocoșul de Aur”, un alt proiect îndrăzneț Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7583 Vizualizări

După ”Cocoșul de Aur”, un alt proiect îndrăzneț

Aproximativ 50 de reprezentanți ai principalelor companii mureșene care dezvoltă proiecte imobiliare, ai unor instituții publice și profesioniști din domeniile conexe construcțiilor, imobiliarelor și arhitecturii au participat luni, 23 mai, la conferința ”Mureșul Rezidențial 2022. Dezvoltarea durabilă.”

Evenimentul a fost organizat în incinta restaurantului ”Cocoșul de Aur” din Târgu Mureș de către echipa cotidianului Zi de Zi și a revistei economice Transilvania Business cu scopul de a dezbate public și interactiv proiectele care transformă orașul, viața oamenilor și economia mureșeană, precum și de a prezenta cele mai atractive proiecte imobiliare și cele mai importante investiții de pe piața construcțiilor mureșene.

Tei Residence, în cartierul Unirii

Conferința Mureșul Rezidențial 2022. Dezvoltarea Durabilă și-a găsit ca loc de desfășurare eleganta și minuțios restaurata clădire ”Cocoșul de Aur”, care a revenit în circuitul HoReCA, grație proprietarului Cosmin Pop, a echipei Romur și a tuturor celor care au lucrat în acest proiect minunat și foarte dificil. Flavius Petriș a ridicat distincția și tabloul înmânate companiei Romur ca o recunoaștere pentru proiectul ”Cocoșul de Aur, Bijuteria Târgu Mureșului”, dar și pentru alte proiecte imobiliare ale firmei.

Invitatul din partea Romur SA a prezentat noul proiect al dezvoltatorului – ansamblul rezidențial Tei Residence, care va fi dezvoltat în cartierul Unirii. Tei Residence va fi, potrivit reprezentantului Romur, “un ansamblu care va converti o fostă zonă industrială care în momentul de față a rămas în paragină.

Denumirea ansamblului este un omagiu adus străzii Apaductului, tocmai datorită vegetației bogate și a teilor din zona respectivă care formează aliniamentul străzii”. Dacă privești planșele proiectului descoperi un ansamblu rezidențial compus din blocuri cu terase retrase, în trepte.

“Propunem o arhitectură contemporană, modernă. De asemenea, ne propunem un joc volumetric prietenos cu zona respectivă, care va fi un volum în trepte, astfel, cu ajutorul acestui volum, vom îmbina utilitatea interioară a apartamentelor cu generarea unor terase de mari dimensiuni care vor aduce și confortul exterior și vor fi îmbogățite cu vegetație”, a precizat Flavius Petriș.

Vor fi ridicate acolo 128 de unități locative, vor fi construite 160 de locuri de parcare, toate în subteran, iar locatarii vor dispune de 4 spații comerciale, de facilități pentru a practica diferite tipuri de activități și se vor putea întâlni într-o piațetă centrală la o șuetă sau se vor putea plimba pe aleea pietonală înverzită, prevăzută cu spații de recreere.

Alex TOTH, Ligia VORO

Foto: Bristena

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE