Actriţa Constance Wu a mărturisit de ce a  încercat să se sinucidă Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 140 Vizualizări

Actriţa Constance Wu a mărturisit de ce a  încercat să se sinucidă

Actriţa americană Constance Wu, una dintre vedetele peliculei ”Crazy Rich Asians” (2018), a mărturisit că a încercat să se sinucidă în urmă cu trei ani, după ce a fost vizată de comentarii ofensatoare pe reţelele de socializare, potrivit AFP.


Constance Wu, în vârstă de 40 de ani, s-a confruntat cu un val de critici în 2019 în urma unor remarci publicate pe Twitter – a fost denigrată de utilizatori ai reţelei de socializare – referitoare la sitcom-ul ”Fresh Off the Boat”, din a cărui distribuţie făcea parte. Întrucât nu a reuşit să facă faţă umilinţelor şi nici mesajului unei alte actriţe asiatico-americane care a etichetat-o drept ”un flagel pentru comunitatea asiatico-americană”, a decis să-şi pună capăt zilelor.


”Începusem să cred că nu mai merit să trăiesc. Că devenisem o ruşine pentru AsAms (americani de origine asiatică, n.red) şi că le-ar fi mai bine fără mine”, a scris Constance Wu într-un lung mesaj publicat joi pe Twitter.


”Din fericire, un prieten m-a găsit şi m-a dus imediat la urgenţă”, a scris actriţa fără să ofere detalii suplimentare. După această tentativă de suicid, actriţa şi-a întrerupt cariera şi a luat o pauză de la reţelele de socializare pentru a se concentra asupra sănătăţii mintale. A decis să-şi dezvăluie povestea pentru a deschide o discuţie despre sănătate mintală în sânul comunităţii asiatice din Statele Unite.

AFP

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE